- 13-03-2010, 09:03 - sasa 182

“Динамо” – “Ворскла” по 5 гривень

“Динамо” – “Ворскла” по 5 гривень

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом “Динамо” і присвячену майбутньому матчу 20-го туру Епіцентр-Чемпіонату України 2009/2010, в якому «Динамо» зустрінеться з полтавською «Ворсклою». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема, у ній ви зможете знайти: ексклюзивне інтерв’ю півзахисника команди Тараса Михалика; нариси про футболістів команд-суперників (цього разу до «об’єктиву» потрапили захисник Бадр Ель Каддурі і нападник Василь Сачко) у розділі «Широким планом»; останні новини суперників; історію протистояння «Динамо» з «Ворсклою» у чемпіонатах України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в попередні роки грало 13-14 березня. Актуальна статистична інформація, «свіжа» турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також докладні протоколи матчів «Динамо» та «Ворскли» в останньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Ворскла» відбудеться 13 березня. Початок – о 15:00. Пряма телевізійна трансляція забезпечується телеканалом ТЕТ.

Погода