Інтерв'ю гравців, тренерів - 12-04-2013, 11:04 - sasa 185

Дмитро Кравченко: Навіть ворогу не побажав би опинитися на моєму місці

Дмитро Кравченко: Навіть ворогу не побажав би опинитися на моєму місці

18-річний талановитий півзахисник Ворскли після серйозної травми – перелому лівого гомілковостопного суглобу, яку він отримав на меморіалі Гранаткіна, виступаючи за юнацьку збірну України, потихеньку відновлюється. Про те, як йде відновлення, Дмитро розповів клубній прес-службі.

– Дмитре, наскільки складно було без футболу весь цей час?
– Дуже нелегко було тільки спостерігати за своїми товаришами і не тренуватися з ними. Дивитися за всіма іграми і не допомагати хлопцям на полі – точно не для мене. Я три місяці не тренувався, навіть ворогу не побажав би опинитися на моєму місці.

– Як проходить процес відновлення?
– Минулого тижня я зробив контрольний знімок ноги. На ньому було видно, що нога повністю зрослася. У суботу зранку я вже тренувався. Поки у мене тільки бігова робота і навантаження незначні, потихеньку входжу в ритм. Вже п\’ять днів бігаю. Приховувати не буду, напевно, так важко, як зараз, мені ще ніколи не було. Але я докладу всіх зусиль і  намагатимуся, щоб якомога швидше потрапити до загальної групи. Нога, звичайно, ще трохи болить, як і після будь-якої травми. Я думаю, що незначний біль з часом пройде. Будь-яка травма подібного роду – це серйозно, а тим більше відновлюватися після операції.

– Олександр Петраков, тренер збірної України U-18, ще розраховує на тебе?
– Так, він регулярно мені дзвонить і цікавиться станом здоров\’я. Ми з ним говорили буквально на днях, він планує знову мене викликати до збірної вже у травні. Звичайно, за умови, якщо я буду в хорошій ігровій і фізичній формі.

– Як скоро вже плануєш повернутися на поле?
– Швидше б … Мені ще залишилося кілька днів побігати, а потім я приступлю до роботи з м\’ячем. Добре, що тренерський штаб «Ворскли», і хлопці по команді мене підтримують. Постійно розпитують про моє здоров\’я і повернення на поле.

Погода