- 17-09-2015, 12:09 - sasa 262

Дніпро – Лаціо: де дивитися?

Дніпро – Лаціо: де дивитися?

У четвер, 17 вересня, о 21:55 телеканали \”Україна\” і \”Футбол 1\” покажуть дебютний домашній поєдинок \”дніпрян\” у єврокубковому сезоні 2015/2016.

 

Фіналіст минулого сезону Ліги Європи повертається на міжнародну арену! Першим суперником \”Дніпра\” на груповому етапі турніру стане італійський \”Лаціо\”. Через дискваліфікацію українська команда проведе гру без глядачів на стадіоні, тож підтримати підопічних Мирона Маркевича можна буде виключно біля екранів телевізорів. Повболівати за \”Дніпро\” кожен зможе у четвер, 17 вересня, о 21:55: матч у прямому ефірі покажуть канали \”Україна\” і \”Футбол 1\”. Коментуватиме зустріч на \”Дніпро Арені\” Олександр Михайлюк.

Також 17 вересня на телеканалах \”Футбол 1\”/\”Футбол 2\” можна буде побачити інші поєдинки Ліги Європи. Протистояння \”Бордо\” і \”Ліверпуля\” покаже у прямому ефірі о 19:50 телеканал \”Футбол 1\” (коментатор зустрічі – Кирило Круторогов). Трансляція матчу \”Сент-Етьєнн\” – \”Русенборг\” – о 21:55 на каналі \”Футбол 2\” (коментатор – Микола Кравчук). Також опівночі телеканал \”Футбол 2\” покаже гру \”Аякс\” – \”Селтік\” (коментатор – Роман Тимощук).

О 19:00 на телеканалі \”Футбол 1\” стартує програма \”Шлях до Базеля\”, в якій ведучий проекту Віктор Вацко та експерти Юрій Бакалов та Володимир П\’ятенко підготують глядачів до матчів першого туру Ліги Європи, особливу увагу приділивши протистоянню \”Дніпра\” і \”Лаціо\”. Опівночі експерти також підіб\’ють підсумки ігрового дня. 

Крім того, стежити за всіма поєдинками одночасно можна буде завдяки проекту \”Ліга Європи. ONLINE\”, в якій ведучий Максим Гіленко та експерти Артур Валерко і Андрій Столярчук будуть розбирати ключові події всіх паралельних матчів у прямому ефірі.

Також дивитися прямі трансляції ігор і хайлайти поєдинків Ліги Європи УЄФА можна на OLL.TV.

Погода