Останні новини - 10-11-2016, 10:11 - Націоналіст 153

Допоможи спростувати тезу «Полтава – нефутбольне місто»!

Допоможи спростувати тезу «Полтава – нефутбольне місто»!

За національну збірну України з футболу вболіває вся країна. І це не є перебільшенням. Майже в кожній квартирі вмикався телевізор під час виступів наших гравців на Чемпіонаті Світу-2006 та Чемпіонатах Європи 2012-го і 2016-го років.

 

Тривалий час збірна грала в Києві і лише відносно недавно Федерація футболуУкраїни ввела практику проведення матчів в різних містах. Смак великого футболу крім Києва вже встигли відчути Харків, Одеса, Львів та Донецьк.

 

Звичайно, всім уболівальникам «Ворскли» хотілося, щоб і до їхнього міста завітала головна команда країни. Поки це так і лишається мрією, але завтра нам всім випадає унікальний шанс продемонструвати, що Полтава готова і вміє вболівати за національну команду У нашому місті відбудеться товариський матч між молодіжними збірними України та Білорусі. Зрозуміло, що чисельність вболівальників на цій грі й їх активність у майбутньому будуть одним з факторів при виборі на користь Полтави як місця проведення матчу вже національної команди.

 

Тому закликаємо вас не зважати на не дуже сприятливу погоду й завітати завтра 11-го листопада на стадіон «Ворскла», щоб вживу підтримати підопічних Олександра Головка. Початок матчу о 18-30. Квитки вже продаються у касах стадіону. Їх вартість складає 20 і 30 гривень.

 

Давайте разом спростуємо тезу «Полтава – нефутбольне місто», яку свого часу висловив колишній наставник восрклян Микола Павлов, й зробимо все можливе, щоб уже найближчим часом до нас завітала команда Андрія Шевченка.

Погода