Волейбол - 23-03-2011, 10:03 - sasa 182

Дозвілля коло сітки

Дозвілля коло сітки

Звання чемпіона Миргородського району з волейболу на спортивній базі Трудолюбівської загальноосвітньої школи розіграли минулої суботи півдюжини команд із Хомутця, Комишні, Шахворостівки, Зуєвець, Петрівців і Декабристів.

 

Останній колектив і став переможцем, обігравши суперників із Комишні у вирішальному двобої – 2:0. Комишняни відтак другі. Третє призове місце у петрівцівських волейболістів, котрі теж на «суху» здолали представників Хомутця. Молода дружина із Зуєвець у поєдинку із трьох партій узяла гору над господарями – шахворостівськими аматорами гри біля сітки.

Гадаємо, вже до наступних турнірів шахворостівчани підійдуть у всеозброєнні, бо одержали від депутата обласної ради, директора Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрія Тараненка в подарунок два волейбольних м’ячі. Втім, народний обранець у вітальному слові до учасників першості перед початком змагань побажав їм усім спортивних успіхів і міцного здоров’я, щоб, не відчуваючи втоми, продуктивно трудилися на робочих місцях.

 

Такі ж нагороди від відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Миргородської райдержадміністрації одержали три найсильніші волейбольні колективи району за підсумками змагань. Відзначено кращих у складах кожної з команд: Миколу Удовенка (Петрівці), Олександра Петлюха(Хомутець), Віталія Кубатка(Комишня), Владислава Химича(Декабристи), Івана Додусенка(Шахворостівка), Віталія Йощенка(Зуївці). Достеменно, що чітко спланований календар фізкультурно-спортивних заходів відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник Володимир Дорогань) і районною організацією ВФСТ «Колос»(голова – почесний працівник фізичної культури і спорту України Петро Стукало) сприятиме фізичному гартові молоді Миргородщини.    

Олексій ПОЛИВ\’ЯНИЙ

Погода