МФК Кремінь - 21-07-2012, 11:07 - sasa 175

Друга поразка на старті

Друга поразка на старті

У новому сезоні «Кремінь» програв другий матч поспіль, пропустивши вирішальний гол на останній хвилині.

 

Мир – Кремінь – 2:1
Доценко 68 \’Онищенко 90\’ – Кунєв 72 \’)
Кремінь: Олійник, Волошин, Музика, Буличов, Пасічниченко, Барба (Апришко 46 \’), Тининник, Івлєв (Шонія 90 +1\’), Кругляк (Кирієнко 72\’), Слабишев (Кунєв 60 \’), Волга (Гордієнко 46 \’).
 
Перший тайм був дуже бідним на небезпечні моменти, причиною чого, швидше за все, стала дуже спекотна погода. За словами Юрія Чумака, по приїзду на стадіон, бортовий термометр автобуса показував +41. Активно в першій половині зіграв, мабуть, лише Андрій Кругляк, який по черзі терзав суперників то на лівому, то на правому фланзі.

У другому таймі той же Кругляк створив поспіль два дуже небезпечних моменти. Спочатку форвард «Кременя» пробив в штангу з кута штрафного майданчика, а в другому епізоді, обігравши трьох гравців, вийшов сам на сам, але пробив у ближній кут, який прикривав воротар. Далі було порушення правил у власному карному Андрієм Олійником і реалізований Доценко пенальті.

 

Активно в гру ввійшов Роман Кунєв, який нагнітав на своєму фланзі і забив гол, тим самим зрівнявши рахунок. Ігор Кирієнко зобов\’язаний був виводити «Кремінь» вперед, але з 3-х метрів пробив головою вище воріт. На 84-й хвилині Кунєв увірвався до штрафного, але його збили захисники і суддя виніс порушення буквально на пару сантиметрів за лінію. Апришко невдало виконав цей штрафний, пробивши прямо в стінку. А на останніх хвилинах помилка в обороні коштувала «Кременю» занадто дорого. Супернику дали прийняти м\’яч в межах штрафного, а потім і пробити по воротах. Удар у Онищенко вийшов ніби і не сильний, але Олійник виручити свою команду не зміг.

 

МФК Кремінь

Погода