ФК Полтава - 21-07-2012, 10:07 - sasa 188

Друга поспіль поразка \”Полтави\”

Друга поспіль поразка \”Полтави\”

ФК Полтава – Сталь 0:2
Степанюк, 2, Локтіонов, 90
ФК Полтава: Романенко, Зозуля (Вишняков, 46), Стоян, Кучеренко, Цапій, Даньків, Сірик (Івашко, 55), Бессалов, Одинцов, Степанишин (Зеленевич, 63), Радіонов (Радченко, 46).
Сталь: Комарицький, Єрмаков (Солдат, 78), Міщенко, Кондратюк, Чеботаєв, Нгаха Колінс, Грицай (Акименко, 83), Поступаленко (Батюшін, 71), Степанюк, Окана-Стазі, Сікорський (Локтіонов, 59)

Вперше в історії Полтава представлена ​​футбольними командами у всіх трьох дивізіонах: У Прем\’єр-лізі грає Ворскла, у другій – ФК Полтава-2-Карлівка (плюс Кремень і Гірник-Спорт з області), а в першій лізі дебютував ФК Полтава. Правда, не зовсім вдало.
 
Кажуть, що після другої ліги адаптуватися у вищих дивізіонах гравцям дуже складно. Навіть радикальне оновлення складу Полтаву поки не рятує. Голи в їх ворота (які захищав досвідченіший Всеволод Романенко) влітали на другий і останній хвилинах – свідчення недостатньої концентрації футболістів господарів.
 
Перший м\’яч на рахунку Степанюка, який залишився у штрафному після розіграшу кутового, підкараулив повторний навіс і головою відправив м\’яч у сітку. Сталь після цього регулярно атакувала, але поступово полтавці вирівнювали гру, проте моментів практично не створювали – не вистачало швидкості дій попереду.
 
Крапку в поєдинку поставив Локтіонов, який вишов на зміну в другому таймі. Захопившись атакуючими діями Полтава проспала передачу з глибини поля і Роман (свого часу він виступав у складі \”Ворскли\”), відірвавшись від опікунів, не зближуючись з Романенко, реалізував вихід один на один.
 
Полтава програє вдруге поспіль з рахунком 0:2, Сталь вдруге поспіль з таким же рахунком перемагає.

Євген Бриж,

Football.ua

Погода