- 13-07-2013, 11:07 - sasa 185

Друге коло чемпіонату Полтавщини розпочнеться 31 серпня

Друге коло чемпіонату Полтавщини розпочнеться 31 серпня

Нещодавно у залі ФФПО відбулось засідання комітету по проведенню обласних футбольних змагань, на якому ухвалені деякі рішення щодо чемпіонату та першості Полтавської області з футболу.

Як повідомив Олег Дробітько, спортивний менеджер ФФПО, були прийняті наступні рішення:

1.Звернути увагу представників команд на обов’язковість присутності на засіданнях комітету по проведенню спортивних змагань ФФПО.

2.Затвердити терміни початку ІІ кола чемпіонату області (вища ліга) – 31 серпня і першості області (перша ліга) – 1 вересня. Час початку матчів ІІ кола: юнаки: 14.00, дорослі: 16.00.

3.Федерації футболу Полтавської області підготувати лист-звернення до Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації  з проханням у сприянні спільного вирішення питання ремонту та благоустрою спортивних споруд.

4.Попередити команди ФК «Лубни» та ФК «Миргород», що в разі не сплати обов’язкового членського внеску до 26 серпня 2013 року, вони будуть не допущені до другого кола першості області з футболу.

Проверить качество заправки принтера совсем несложно! Убедитесь в этом сами. Заправка картриджей Canon качественно, быстро, надежно! Только у нас!

Рішення, гадаємо, прийняті вірні і не підлягають якихось коментарів. Єдине, на що б потрібно було звернути увагу членам Федерації футболу Полтавської області, так це на фінансовий стан справ у так званих «бюджетних командах». При всій економічній кризі сьогодні страждає весь спорт, і, зокрема, футбол. Ті ж, ФК «Лубни», «Локомотив» (Гребінка) чи ФК «Миргород» недостатньо фінансуються з місцевих бюджетів і тому потерпають від фінансових негараздів. Бюджетні кошти через Казначейство явно відстають від футбольних подій. Наприклад, лише приватним перевізникам ФК «Лубни» після першого кола змагань заборгував близько 15 тисяч гривень…

Але, за регламентом обласних футбольних змагань всі команди повинні бути в рівних умовах і дотримуватися правил футболу та виконувати рішення контрольно-дисциплінарного комітету, комітету по проведенню обласних змагань. Що далі буде – покаже час. Але найближчої осені кращого фінансування спорту з місцевих бюджетів, гадаю, не буде…

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода