Матчі - 03-05-2013, 04:05 - sasa 243

Дубль Ворскли не знає поразок

Дубль Ворскли не знає поразок

Матч у Запоріжжі між молодіжними складами Металурга і Ворскли видався результативним і драматичним. Підопічні Володимира Прокопиненка по ходу матчу програвали, але змогли не тільки відігратися, але й зрештою виграти поєдинок.

 

Турнір молодіжних команд. 27 тур

Металург З – Ворскла – 3:4

Протокол

 

А почали ворскляни досить швидко, вже на п\’ятій хвилині Кунєв продовжив вкидання з ауту в штрафну. Там без обробки Юрченко пробив з розвороту точно в дальній кут – 0:1. Однак потім полтавці пропустили відразу два голи. Спочатку Задоя пробив з 18 метрів. М\’яч зачепив когось з гравців, і залетів у кут воріт. Після чого, штрафний у виконанні Імерекова також призвів до «рикошетного» голу. М\’яч, відлетівши від штанги, потрапив у Казакова, а потім у ворота. 2:1 – і все перевернулося з ніг на голову.

Виправили становище полтавці вже в другому таймі. Спочатку Чичиков відновив паритет після подачі кутового – 2:2. Після чого Олексій виконав ще й результативну передачу в штрафну на Юрченка. Віталій точно пробив головою після подачі у виконанні Олексія – 2:3. Біло-зелені не заспокоїлися і знову Чичиков, зігравши на добиванні, зробив рахунок 2:4.

Гості продовжували атакувати і навіть мали відмінний момент, коли Яременко виходив сам на сам із воротарем господарів, проте Леонідов зміг вийти переможцем з цієї дуелі. Втім, потім атакуючий запал полтавців трохи охолодила контратака, в результаті якої Коньков скоротив рахунок до мінімуму. Але на більше «металургів» не вистачило, перемога полтавців 3:4, – повідомляє прес-служба ворсклян.

Завдяки цій перемозі ворскляни наразі посідають четверте місце в турнірній таблиці, поступаючись Шахтарю, який йде третім, лише за різницею м\’ячів. До речі, молодіжний склад Ворскли не знає поразок вже в 11 матчах поспіль! Причому три останні поєдинка Ворскла виграла із загальним рахунком 11:3!

Погода