- 04-10-2010, 01:10 - sasa 151

Два переможні голи за чотири хвилини

Два переможні голи за чотири хвилини

ФК «Миргород» – ФК «Лубни» 0:2 (0:0).
Нечипоренко (78), Величко (82).
Cудді: Р. Палаженко, В. Малик (обидва – Кременчуцький район), О. Скирда (Кременчук).
Інспектор: С. Ушкань (Кременчук).
ФК «Миргород»: Мельниченко, Кіссе, Горбань, Цибулько, Халява, Назаренко, Небрат, Осипенко, Дяченко, Гордієнко, Ковтун.
Тренер: М. Крамаренко.
ФК «Лубни»: Четверіков (Болюх, 90+1), Гришанович, Шоха (Головко, 88), Литвин, Загоруйко, Величко, Нечипоренко (Козлов, 79), Ковтун, Дубницький, Сухонос (Порощай, 55), Баранник.
Тренер: А. Гришанович.
Юнаки: 3:0.
Миргород. 4 жовтня. Стадіон «Старт». +10 градусів. 155 глядачів.

Спочатку огляду потрібно відмітити про організацію самого футбольного поєдинку у славному курортному місті: газон стадіону перебуває у жахливому стані, сітки воріт старі і не натягнуті як слід, старі кутові прапорці стояли криво, відсутнє радіозвучення, не видно було працівників міліції, на стадіоні просто росте бур’ян, коштів на утримання команди у Миргороді немає. Склалося враження, що окрім наставника команди Миколи Крамаренка нікому у курортному місті футбол і команда не потрібні.

Щодо самого матчу, то вже на 3-й хвилині хтось з захисників господарів зіграв рукою і арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов «штатний пенальтист» лубенців Володимир Величко, після не сильного удару якого «смугастого» відбив голкіпер миргородців Владислав Мельченко. Потрібно відзначити, що і надалі воротар господарів не раз виручав свою команду від стовідсоткових голів. Лубенці весь час перебували в атаках, але їм не щастило з результативним завершенням.

Особливо серед лубенської команди старалися себе проявити Дмитро Дубницький (бо сам корінний миргородчанин), а також полтавець Василь Баранник, для якого цей матч був дебютним у новій команді. На 78-й хвилині глядачі, нарешті, дочекалися гола. Після чудової подачі з лівого флангу Романа Литвина, її вдало замкнув Дмитро Нечипоренко. А вже через три хвилини результативно виконав штрафний удар Володимир Величко, реабілітувавшись за невдало виконаний пенальті. У підсумку – закономірна перемога ФК «Лубни».

Погода