- 27-08-2012, 11:08 - sasa 179

Джокер Гриценко приносить перемогу

Джокер Гриценко приносить перемогу

Севастополь-2 – Полтава-2-Карлівка – 0:1

Гриценко 70

Полтава-2-Карлівка: Вітів, Зозуля, Тарганчук, Поляниця, Голованьов, Нурідінов (Пономаренко, 58), Сільченко (Григоренко, 27), Синьогуб (Богомаз, 80), Лубенець (Плієв, 87), Коваленко, Гребінюк (Гриценко, 69 ).

26 серпня. Севастополь. Стадіон \”Колос\”. 150 глядачів.

 

«Карлівка», судячи з усього, кадрових проблем перед звітною зустріччю не відчувала. Хіба що, з перших хвилин на поле не вийшов головний бомбардир Сергій Гриценко, але вже в другій половині він зміг відчутно посилити гру своєї команди.
 
У першому таймі «Севастополь-2» володів перевагою. Іноді просто не щастило в завершальній стадії. Кілька хороших проходів Власюка по лівому флангу закінчувалися прострілами і ударами партнерів, але свою команду виручав Вітів. Також був класний удар Іщенка-за меж штрафного. Точно в дев\’ятку м\’яч йшов, але і з цим зумів впоратися полтавський голкіпер.
 
«Карлівка» теж зуміла в першому таймі створити кілька непоганих моментів, але всі вони були благополучно змарновані. Особливо запам\’ятався вихід Гребінюка сам на сам коли форвард гостей вирішив пробити повз ворота.
 
Після перерви гості виглядали сильніше. Мало що вдавалося «Севастополю-2» попереду, і не було ким підсилити гру. У «Полтави-2» все той же Гребінюк не раз міг засмутити господарів або створити момент для партнерів, але йому нічого не вдавалося. У підсумку, Андрій Зав\’ялов замінив його на Сергія Гриценка. І з цією заміною тренер полтавської команди вгадав.
 
Буквально другим дотиком Гриценко відкрив рахунок. Після проходу Коваленко, Сергій отримав м\’яч в нашій штрафній площі. Одним рухом прибрав двох захисників, а другим пробив точно в кут.
 
Фінальний штурм севастопольцям не вдався. Гості продовжували все так само впевнено контролювати хід поєдинку і добилися перемоги, повідомляє прес-служба \”Севастополя\”.

 

 

Погода