Новини - 13-10-2015, 09:10 - sasa 167

Дзюдоїсти Полтавщини завоювали 3 медалі чемпіонату України

Дзюдоїсти Полтавщини завоювали 3 медалі чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед чоловіків та жінок, за підсумками якого в активі наших земляків 3 медалі: золота, срібна, бронзова.

Чемпіонкою України серед жінок у найважчій ваговій категорії – понад 78 кг – стала кременчужанка Єлизавета Каланіна, яка у фінальному поєдинку перемогла свою стару суперницю – Ірину Кіндзерську (Київ-Хмельницька обл.).

\"ДзюдоїстиЄлизавета Каланіна (у синьому кімоно) – чемпіонка України

 

У першості серед чоловіків представники Полтавщини завоювали дві медалі в одній ваговій категорії – до 66 кг. Тут срібним призером став Андрій Бурдун, який у фінальному поєдинку програв Геворгу Хачатряну (Дніпропетровська обл.), а бронзовим призером тут же був Каро Марандян.

Ще у двох випадках дзюдоїсти Полтавщини програли свої поєдинки за \”бронзу\” і фінішували на залікових 5-х місцях: Ольга Мілокумова (до 63 кг) і Микола Картошкін (понад 100 кг).

А наша землячка Вероніка Мединська (Полтавська-Донецька обл.) в особистій першості серед жінок (до 63 кг) посіла 7-е місце, а ось у командній першості у складі жіночої збірної Донецької області виборола срібну медаль.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода