Новини - 22-10-2015, 10:10 - sasa 199

Дзюдоїсти Полтавщини завоювали три \”золота\” всеукраїнського турніру

Дзюдоїсти Полтавщини завоювали три \”золота\” всеукраїнського турніру

У Кременчуці відбувся VІІІ всеукраїнський юнацький турнір з боротьби дзюдо на призи Полтавського Окружного козацького товариства Українського козацтва, в якому змагалися представники багатьох областей України.

За великої кількості учасників та гострої конкуренції представники Полтавщини змогли завоювати 3 золоті медалі. Переможцями турніру стали: серед юнаків 16 років (до 60 кг) – Максим Бєляєв (Кременчук), який у фіналі переміг Івана Дзябенка (Комсомольськ), серед дівчат 13 років – Христина Сухоставець – до 36 кг, Поліна Мусіхіна – до 48 кг (обидві ― Кременчук).

Срібними призерами змагань були наші земляки: Яна Кудряшова (Кременчук) – до 44 кг, Марія Сукач (Кременчук) – до 52 кг, Тамара Максимович (Полтава) – до 63 кг (усі – серед дівчат 15 років), Руслан Колотов (Комсомольськ) – до 55 кг, бронза – Андрій Гладкий (Кременчук) – понад 73 кг (обидва – серед юнаків 13 років) та Інна Бородата (Кременчук) – до 32 кг (серед дівчат 13 років).

Бронзові нагороди завоювали дзюдоїсти Полтавщини: Андрій Осадчий (Кременчук) – до 90 кг (юнаки 16 років), Єлизавета Ряднова – до 44 кг, Анастасія Сердюк – до 52 кг, Віра Шабельник – до 70 кг (усі – Кременчук) – серед дівчат 15 років, Валерія Щербак – до 32 кг, Аделіна Якубович і Олександра Ахмілова – до 36 кг, Юлія Заболотна – до 48 кг (усі – Кременчук), Юлія Пилипенко (Полтава) – до 44 кг – серед дівчат 13 років.

У той же час переможцями турніру окрім наших земляків у Кременчуці також стали юні дзюдоїсти з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Херсона, Черкас, Житомира, Світловодська, Орджонікідзе, Ніжина, Чорнобая, Малої Виски.

Катерина БАБИЧ

Погода