Першість Полтавщини - 25-05-2014, 10:05 - sasa 89

Ебенґу приносить перша перемогу Лубнам

Ебенґу приносить перша перемогу Лубнам

Триває чемпіонат Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. Зазначимо, що ФК «Лубни» отримав першу перемогу, а «Нове Життя» – першу нічию. А продовжує лідирувати  СК «Полтава», який має 15 очок після п’яти матчів.

Решили заняться бегом? Один из самых популярных видов тренировки – это занятия на беговой дорожке. У нас вы найдете беговые дорожки, цены которых вас приятно удивят. Добро пожаловать на сайт интернет-магазина беговых дорожек SportSprint. Мы всегда рады Вам!

«Колос» (Дмитрівка) – ФК «Лубни» 0:1

У не простому футбольному протистоянні під Кременчуком ФК «Лубни» мав іспит проти сильної команди «Колос» (Дмитрівка) Кременчуцького району. І підопічні тренера Анатолія Гришановича не знітилися і перемогли суперника з мінімальним рахунком 1:0. Склад лубенців: Потирайло, Захарченко (Романенко, 70), Богомаз, Бувалець, Сіріл, Ламіне, Загоруйко , Ебенгу (Печарський, 67), Близнюк (Мандрика, 72), Сергієнко (Бойко, 81), Тупоровський (Отченашенко, 60). На 35 хвилині матчу переможний гол провів справжній легіонер ФК «Лубни» камерунець Арнольд Ебенґу – 1:0 перша перемога лубенської команди у не простому поєдинку і у всьому чемпіонаті Полтавщини. Наступний поєдинок лубенська команда зіграє 31 травня на стадіоні «Центральний» проти лідера обласних футбольних перегонів команди «Фламінго» (Комсомольськ).

«Олімпія» (Савинці) – ФК «Глобине» 3:0

Особисто я не думав, що такий рахунок буде по грі цих команд. Адже добре укомплектована команда з Глобиного повинна дати відсіч господарям. Але як кажуть, «що сталося – те й збувалося». У переможців голи провели Олександр Диндіков, Юрій Богиня і Костянтин Шеремет.

ФК «Карлівка-2» – СК «Полтава» 0:1

У цьому поєдинку вирішальний гол провів атакувальний півзахисник полтавців Дмитро Щербак, який не полишає поле без забитих м’ячів у цьому чемпіонаті. Наразі полтавці є єдиною командою, що не втратила очок у обласному чемпіонаті. Так тримати!

ФК «Шишаки» – «Нове Життя» (Андріївка) 3:3

Перше очко у новому чемпіонаті взяло «Нове Життя» Олександра Мелащенка. У Шишаках обласним командам важко добитися позитивного результату, але команда з Андріївки його добилася, записавши у свою скарбничку один бал. У господарів м’ячі забивали досвідчені Сергій Гриценко (два) і Володимир Лебех, а у гостей два голи провів граючий тренер команди Олександр Мелащенко і ще один гол на рахунку Євгена Супруненка.

«Фламінго» (Комсомольськ) – ДЮСШ ФК «Ворскла» 8:0

У цьому протистоянні була повна перевага господарів поля, які втілили її у забиті м’ячі. По два м’ячі у свій рахунок записали Євген Мулиндін, Олексій Башаков, Олексій Топор, і по одному м’ячу забили Антон Кухта і Андрій Кондрашов.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода