Волейбол - 26-04-2010, 09:04 - sasa 183

\”Фаворит\” чекає на \”Міцний горішок\”

\”Фаворит\” чекає на \”Міцний горішок\”

Завершився фінальний етап чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд. Четвертий тур пройшов у Чернігові, після якого визначилися переможець і призери змагань.

Успішно пройшов фінальний етап СК «Фаворит» з Лубен, що представляє Полтавщину на цих престижних змаганнях. У заключному «чернігівському» турі фіналу чотирьох лубенці перемогли господарів 3:2 і «Новатор» з Хмельницька 3:1, а поступилися лідеру перегонів «Локомотиву-2» з Харкова у трьох партіях. Інші результати IV туру такі: «Локомотив-2» – «Новатор» 3:0, СВК «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів) – «Локомотив-2» 3:0, СВК «Буревісник-ШВСМ» – «Новатор» 3:0.

Результати фінального етапу такі: І місце – «Локомотив-2» (26 очок), ІІ – СВК «Буревісник-ШВСМ» (25), ІІІ – СК «Фаворит» (18). IV – «Новатор» (9).

Отже, до Суперліги України відразу потрапив харківський «Локомотив-2». У перехідних поєдинках за право виступати у суперліговому чемпіонаті країни сезону 2010-2011 років серед чоловічих команд чернігівський «Буревісник» поміряється силами з суперліговим «Факелом» з Івано-Франківська, а лубенський «Фаворит» зіграє проти команди Суперліги «СДЮСШ-Міцний горішок» (Вінниця). Спочатку команди зустрінуться 30 квітня-2 травня на майданчиках суперлігових команд ( у Івано-Франківську і Вінниці), а потім 7-9 травня в Чернігові і Лубнах. За регламентом змагань до Суперліги вийдуть ті команди, які у двобої отримають по три перемоги. Як повідомив президент СК «Фаворит» Володимир Дорош, його команді до снаги здолати вінничан і вперше в історії волейболу Полтавщини вийти до Суперліги України.                                                                         


Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода