Волейбол - 04-10-2011, 11:10 - sasa 225

\”Фаворит\”: чотири очки з Черкас

\”Фаворит\”: чотири очки з Черкас

Під орудою нового головного тренера Олександра Шадчіна лубенська волейбольна команда «Фаворит» вдало стартувала у новому чемпіонаті України серед чоловічих команд Супергліги. З Черкас лубенці «вивезли» важливих чотири очки від срібного призера минулорічного чемпіонату команди «Імпексагро Спорт Черкаси».

У першому протистоянні у впертій боротьбі лубенці поступилися черкащанам у п’яти патртіях – 21:25, 19:25, 25:21, 25:18, 19:15. А ось наступного ігрового дня лубенський «Фаворит» взяв у суперників переконливий реванш – 3:1 на користь гостей. Підопічні тренерів Олександра Шадчіна і Сергія Сосніна поступилися лише у першій партії – 25:27, 25:22, 25:23, 25:19.

 

Результати інших поєдинків першого туру: «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) – «Юридична академія» (Харків) 2:3 і 3:1, «Кримсода» (Красноперекопськ) – СВК «Буревісник» ШВСМ (Чернігів) 3:0 і 3:1, «Локо-Експрес» (Харків) – «Новатор» (Хмельницький) 1:3 і 0:3. Чергові домашні поєдинки лубенський СК «Фаворит» проведе у Полтаві у чудовому спорткомплексі «Динамо» 7-8 жовтня проти харківської «Юридичної академії».

Щодо нового тренера, то за декілька днів до старту у чемпіонаті 2011-2012 років президент спортивного клубу «Фаворит» Володимир Дорош запросив головним наставником Олександра Шадчіна, одного з найкращих українських волейболістів кінця двадцятого сторіччя. Чимало років він грав в Італії у провідних клубах, а з 2006 року працював тренером в третьому дивізіоні серії «В». Свою ж карєру, як гравця, Олександр Шадчін розпочинав в рідному Кременчуці, тренувався у Полтаві у відомого наставника Владислава Агасьянця. Щодо планів команди, то «Фаворит» у Суперлізі і розіграші Кубка України прагнутиме виступмти якнайкраще. Головному тренеру лубенців Олександру Шадчіну допомагатиме Сергій Соснін, який минулого року вивів колектив до найсильніших восьми волейбольних команд країни.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода