- 16-09-2015, 09:09 - sasa 187

\”Фаворит\” дізнався своїх суперників у волейбольному Кубку України

\”Фаворит\” дізнався своїх суперників у волейбольному Кубку України

У Кубку України з волейболу 2015 року серед чоловічих команд виступатиме незвично велика для останніх років кількість учасників – 16 клубів.

На першому етапі – 22-24 жовтня – вони гратимуть у 4-х групах. Команда Полтавщини – \”Фаворит\” (Лубни) у першому кубковому турі гратиме у групі \”А-2\” (у Хмельницькому), де суперниками наших земляків будуть: \”Хімпром-СумДУ\” (Суми), \”Новатор-Елементум\” (Хмельницький) і \”ХОВУКС-Юридична академія-2\” (Харків).

Склади інших груп першого кубкового етапу:

\”А-1\” (Чернігів) – \”Локомотив\” (Харків), \”Буревісник-ШВСМ\” (Чернігів), \”Педуніверситет-ШВСМ\” (Чернігів), \”Бахмут\” (Артемівськ)

\”А-3\” (Дніпропетровськ) – \”Юридична академія\” (Харків), \”Дніпро\” (Дніпропетровськ), \”Локомотив-ХГВУФК-1\” (Харків), \”Альтера-ШВСМ\” (Донецьк)

\”А-4\” (Львів) – \”Барком-Кажани\” (Львів), \”Вінниця\”, \”Барком-Кажани-2\” (Львів), \”Родничок-Колос\” (Новоселиця).

До другого кубкового етапу (8 команд) потраплять по дві кращі команди з кожної із підгруп. На другому етапі команди також гратимуть у двох групах. Команди, що посядуть перше-друге місця, потраплять до фіналу.

\”Фінал чотирьох\” Кубка України з волейболу стане останнім турніром у 2015 році, він відбудеться напередодні Нового року – 26-27 грудня.

Тетяна БЕГМА

Погода