- 09-08-2010, 10:08 - sasa 165

\”Фаворит\” готується до дебютного сезону в еліті

\”Фаворит\” готується до дебютного сезону в еліті

Лубенський \”Фаворит\”, дебютант волейбольної Суперліги, розпочав підготовку до нового сезону.

Більше місяця готується у рідних стінах до дебютних змагань лубенська команда \”Фаворит\”. Як зазначив головний тренер колективу Сергій Соснін, його підопічні проходять підготовку на базі клубу у селі Засулля Лубенського району, а також у спортзалі Лубенської ДЮСШ. Команда зазнала деяких змін у складі. Залишилися в колективі Сергій Пономаренко, Олександр Рябко, Сергій Кириленко, Руслан Трофімов, Михайло Куян, Олександр Новгородченко і Максим Кравченко. Вже підписали контракт з клубом Денис Зуй (ліберо) і Сергій Дяков, які раніше були провідними гравцями суперлігової \”Кримсоди\” з Красноперекопська. Також будуть грати у складі \”Фавориту\” Андрій Перепадя з МВК \”Одеса\” і Дмитро Мельник із хмельницького \”Новатора\”.
У найближчих планах команди участь у міжнародному волейбольному турнірі у Харкові на призи губернатора області, де суперниками лубенців будуть чемпіон країни місцевий \”Локомотив\”, \”Автомобіліст\” (Санкт-Петербург), харківська \”Юракадемія\”, \”Кримсода\”, \”Імпексагро Спорт Черкаси\”, а також команди з Білорусі і Лівії.

Потім з 15 вересня \”Фаворит\” стартує у другому етапі розіграшу Кубка України (можливо, він пройде в Лубнах), а вже з 1 жовтня у новачка змагань –  перші поєдинки у чемпіонаті країни серед команд Суперліги. Суперниками лубенців будуть імениті харківські команди \”Локомотив\”, \”Юридична академія\”, ХМВК \”Локо-Експрес\” (колишній \”Локомотив-2\”, а також \”Кримсода\” (Красноперекопськ), \”Будівельник-Динамо-Буковина\” (Чернівці), \”Імпексагро Спорт Черкаси\” (Черкаси), СВК \”Будівельник-ШВСМ\” (Чернігів).

Погода