Волейбол - 11-09-2010, 05:09 - sasa 159

\”Фаворит\” гратиме у Полтаві

\”Фаворит\” гратиме у Полтаві

Як відомо, з 15 по 18 вересня пройде другий етап розіграшу Кубка України серед чоловічих волейбольних команд.

Єдиний представник Полтавщини у цих змаганнях лубенський СК «Фаворит» вестиме боротьбу у групі «Б»-1 у Полтаві. Як зазначили відповідні спеціалісти Федерації волейболу України, спортзал у Лубенській ДЮСШ не відповідає суперліговим нормам. Як повідомив автору цих рядків Володимир Дорош, президент СК «Фаворит», на кубкові ігри і поєдинки чемпіонату країни заявлені два місця їх проведення – спорткомплекс «Динамо» у Полтаві (вміщує близько 400 сидячих місць) і спортзал ДЮСШ в Лубнах. Більшість матчів «Фаворит» буде грати в обласному центрі, але кілька матчів пройдуть і в місті над Сулою.

Ще господар команди зазначив, що всі домашні ігри лубенської команди уболівальники міста зможуть спостерігати у прямій трансляції на головній площі Лубен – Володимирському майдані. Тут планується встановлення великого екрану для перегляду матчів любителями волейболу. Над цим вже сьогодні керівництво клубу працює.

А суперниками лубенців по групі «Б»-1 є «Локомотив», ВК «СДЮСШ-Міцний горішок» (Вінниця) та «Новатор» (Хмельницький). Підопічним тренера Сергія Сосніна по групі випало грати з найсильнішою командою країни – харківським «Локомотивом», який є володарем кубку і чемпіоном України. Все ж, лубенцям до снаги вийти з групи, адже вони вже перемагали у свій час команду з Вінниці і хмельницький «Новатор».

Погода