Волейбол - 28-10-2015, 09:10 - sasa 173

“Фаворит” і “Полтавчанка” гратимуть у вищому дивізіоні жіночої Аматорської ліги

“Фаворит” і “Полтавчанка” гратимуть у вищому дивізіоні жіночої Аматорської ліги

Незабаром стартує чемпіонат України 2015-2016 років в Аматорській жіночій лізі, в якій з-поміж 16 команд буде дві команди з Полтавщини – “Полтавчанка-Педуніверситет” і “Фаворит” (Лубни).

Вищій дивізіон жіночої Аматорської ліги складається із двох груп (по 8 команд). “Полтавчанка-Педуніверситет” і “Фаворит” виступатимуть у групі А, яка у свою чергу розділена на дві підгрупи. У підгрупі 1 групи А значаться: “Полтавчанка-Педуніверситет”, “Фаворит” (Лубни), “Харків’янка” і ХОВУФКІС (Харків), у підгрупі 2 групи А – “Хімфармінвест” (Київ), “Інваспорт” (Київ), “Юність” (Біла Церква), “Спортліцей” (Біла Церква).

Так ось, на базі цих “підгруп-груп” й розроблено календар змагань. У Полтаві 18-22 листопада відбудеться з’їзний тур групи А, в якому 4 команди підгрупи 1 зіграють матчі з командами підгрупи 2. Тут полтавки і лубенки зіграють по два матчі з київськими командами та по два матчі з командами із Білої Церкви. Потім відбудуться ще два тури, один із яких стане фінальним (24-27 березня 2016 року). Дві кращі команди групи А вийдуть до “фіналу чотирьох” вищого дивізіону жіночої Аматорської ліги України.

Ще дві перепустки до “фіналу чотирьох” здобудуть кращі команди із групи Б, в якій будуть грати: ОДЮСШ-ЗНУ (Запоріжжя), “ХДЗА-Колос” (Харків), “Старт” (Дніпропетровськ), “Меламед” (Харків), КПНЗ-МСДЮСШОР-ДМР (Дніпропетровськ), ДЮСШ-5 (Миколаїв), МНАУ-ВУФК (Миколаїв), КДЮСШ-8 (Одеса).

Катерина БАБИЧ

Погода