Волейбол - 22-01-2011, 09:01 - sasa 187

\”Фаворит\” поступився \”Юридичній академії\”

\”Фаворит\” поступився \”Юридичній академії\”

У черговому турі чоловічого чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги лубенський СК «Фаворит» грав у Харкові проти місцевої «Юридичної академії».

Дебютант волейбольних суперлігових змагань «Фаворит» з Лубен у 9 турі грав у Харкові проти досвідченої «Юридичної академії». У перший змагальний день лубенська команда у першій партії перемогла господарів – 25:22 на користь гостей. У другій партії лубенці вели в рахунку 16:10. І тут на перебіг поєдинку втрутився суддя з Чернігова, який обслуговував гру. До речі, чернігівський «Буревісник» разом з «Фаворитом» є претендентами на виживання у Суперлізі… Тому три поспіль партії були на користь майбутніх юристів – 25:20, 25:19 і 25:13.

Наступного ігрового дня лубенська команда поступилася вже у трьох партіях – 21:25, 18:25 і 20:25. Як зазначив головний тренер лубенців Сергій Соснін, його команді у Харкові судді просто «відірвали голову». Дещо інше про результати останніх суперлігових поєдинків прокоментував кореспонденту «Полтавщини Спорт» президент СК «Фаворит» Володимир Дорош. Господар клубу зазначив, що лише в попередніх домашніх іграх проти зіркового харківського «Локомотиву» його команда чинила гідний опір іменитому супернику. У поєдинках ж з іншими суперниками з таким складом виконавців «Фаворит» повинен був їх перемагати. Останнім часом у гравців колективу, чомусь, немає бажання успішно грати і перемагати своїх опонентів, відсутня воля до перемоги. На переконання президента клубу його команда повинна сьогодні бути у четвірці кращих суперлігових колективів країни, а нині лубенці на останньому місці у турнірній таблиці. Днями відбудеться зустріч гравців з господарем клубу, після якої, як кажуть, «все стане на свої місця». Наступний тур суперлігового чемпіонату України «Фаворит» проведе в Лубнах 4-5 лютого. Суперником лубенців буде досвідчена «Кримсода» з Красноперекопська. Результати інших поєдинків минулого 9 туру такі: «Імпекс Агро Спорт» (Черкаси) – «Буревісник-ШВСМ» (Суми) 2:3 і 1:3, «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) – «Локо-Експрес» (Харків) 1:3 і 3:1, «Кримсода» (Красноперекопськ) – «Локомотив» (Харків) 2:3 і 0:3.

Погода