Волейбол - 03-10-2015, 04:10 - sasa 177

\”Фаворит\” програв другий матч у Сумах

\”Фаворит\” програв другий матч у Сумах

Сьогодні, 3 жовтня, у другому матчі першого туру чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги \”Фаворит\” (Лубни) у Сумах програв \”Хімпрому-СумДУ\” – 0:3 (18:25, 22:25, 20:25).

 

\""Фаворит"Матч \”Хімпром-СумДУ\” ― \”Фаворит\” / Фото sksumykhimprom.com.ua

 

Уболівальники, які дивилися пряму трансляцію матчу, звернули увагу на те, що гравці \”Фаворита\” починали проявляти бійцівські якості у ті момент, коли доля переможця у кожній партії вже була практично вирішена. Особливо це проявилося у третій партії, в якій лубенці безнадійно програвали: 3:8, 8:16, 12:19. У цей період рідко яка атака сумчан не досягала мети, у той же час у наших земляків було все навпаки – рідко яка атака \”Фаворита\” завершувалася результативно. Однак наприкінці третьої партії стартова \”безнадійність\” лубенців зникла й наші земляки пішли на прорив. Коли рахунок став 22:19, виникли сумніви щодо долі переможця у цьому сеті. У гостей навіть був шанс скоротити відставання до мінімуму, але сумчани перехитрили блок \”Фаворита\”, перекинувши його дотепним \”парашутом\”. На фініші матчу лубенці міцно захищалися й останній матч-бол вони пропустили лише з третьої поспіль атаки господарів майданчика.

Напередодні, 2 жовтня, \”Фаворит\” також програв у Сумах – 0:3. Взагалі всі 6 матчів першого туру завершилися з однаковими рахунками – по 3:0. Так \”Юридична академія\” (Харків) перемогла \”Буревісник-ШВСМ\” (Чернігів) – 3:0 і 3:0 та \”Локомотив\” (Харків) – \”Дніпро\” (Дніпропетровськ) – 3:0 і 3:0.

Матчі першого туру ВК \”Вінниця\” – \”Барком-Кажани\” (Львів) відбудуться 16 і 17 жовтня.

Тетяна БЕГМА

Погода