- 11-08-2012, 02:08 - sasa 123

\”Фаворит\” проти новачка

\”Фаворит\” проти новачка

Лубенська волейбольна команда СК «Фаворит», що стала вперше у своїй історії бронзовим призером чемпіонату України серед елітних чоловічих волейбольних команд, продовжує підготовку до нового сезону. Нині колектив Володимира Дороша, палкого прихильника волейболу, проходить навчально-тренувальний збір у Полтаві.


Як повідомив начальник команди Юрій Козлов, на сьогодні у складі «Фавориту» тренується десять волейболістів. Вже став відомий і новий календар суперлігового чемпіонату країни сезону 2012-2013 років за участю семи клубів. Так, у першому турі лубенський «Фаворит» 28-29 вересня у Полтаві прийматиме дебютанта Суперліги «СДЮСШ-ВНАУ» з Вінниці. Другий спарений тур лубенці 5-6 жовтня проведуть у Красноперекопську (АР Крим), де зустрінуться у напруженому двобої зі срібним призером чемпіонату «Кримсодою». Це, безперечно, буде центральний поєдинок всього першого кола. Далі підопічні тренера Сергія Сосніна (ІІІ тур) 2-3 листопада відпочиватимуть, а вже 9-10 листопада «Фаворит» у полтавському спорткомплексі «Динамо» прийматиме старожила Суперліги харківську «Юридичну академію».

 

У п’ятому турі (7-8 грудня) наші земляки гратимуть у Харкові проти місцевої команди «Локо-Експрес». Потім 21-22 грудня вдома волейбольний клуб Володимира Дороша прийматиме новачка суперлігових змагань «Хімпром-СумДУ» (Суми). У останньому тур першого кола 4-5 січня 2013 року лубенці зіграють у Чернігові з місцевим «Буревісником-ШВСМ». У не великих перервах чемпіонату будуть зіграні поєдинки першого, другого та фінального етапів розіграшу Кубка України.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода