Волейбол - 16-08-2013, 08:08 - sasa 254

Фаворит стартує в Лубнах

Фаворит стартує в Лубнах

Днями у Лубнах розпочався другий підготовчий збір бронзового призера суперлігового чемпіонату України серед чоловічих команд СК «Фаворит».  І щойно стали відомі перші суперники лубенської команди у розіграші Кубка країни.

Як повідомив головний тренер команди Руслан Рубан, після другого «лубенського» етапу навчально-тренувального збору його підопічні вирушать до Харкова, де візьмуть участь з 23 по 25 серпня у турнірі, присвяченому Дню визволення міста. Суперниками лубенців будуть сумський «Хімпром», а також місцеві Локо-Експрес» і «Юридична академія». А потім команда вирушить до Львова на міжнародний турнір. Ще у планах лубенців взяти участь у чергових змаганнях в естонському Талліні, де команда поведе боротьбу з місцевими волейбольними клубами, а також з білорусами та фінами. Щодо остаточних змін у складі, то «Фаворит» покинув Артем Калініченко, а прийшов до колективу Дмитро Міщук, що грав за «Кримсоду».
 
Ще стало відомо, що «Фаворит» стартує у новому сезоні матчами Кубка України, які відбудуться в Лубнах з 9 по 12 вересня. На першому етапі кубкових протистоянь фаворитів змагатимуться у групі «Б-3», де їх суперниками будуть ВК «Дніпро» з Дніпропетровська та донецька «Альтера-ШВСМ». Усі поєдинки СК «Фаворит» проведе у залі Лубенської ДЮСШ, де грав у чемпіонаті країни серед команд вищої і першої ліг.

В інших кубкових групах змагатимуться:

група «Б-1»: «Локомотив» (Харків), «Юридична Академія» (Харків), «Локомотив-Надія» (Харків);

група «Б-2»: «Кримсода» (Красноперекопськ), «Барком» (Львів), «Локо-Експрес» (Харків), «Олюртранс» (Луцьк);

група «Б-4»: «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), «Хімпром» (Суми), «Хімпром-2-CумДУ» (Суми), «Педуніверситет-ШВСМ» (Чернігів).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода