Волейбол - 19-09-2010, 12:09 - sasa 196

\”Фаворит\” із завданням впорався

\”Фаворит\” із завданням впорався

Волейбольний клуб \”Фаворит\” із своєю задачею справився. Команда з Лубен
посіла друге місце в групі \”Б-1\” Кубка України, обігравши команди Вінниці та Хмельницького та поступившись чемпіону країни – харківському \”Локомотиву\”, і потрапила до наступного
кола змагань. Отже, можна сказати, що команда зі своїм завданням
впоралася!

«Фаворит» – «Локомотив»: головне протистояння – попереду

Лубенський «Фаворит» у матчі другого ігрового дня розіграшу Кубка України з волейболу зустрічався з харківським «Локомотивом». Завданням для наших спортсменів у цьому поєдинку було гідно протистояти іменитому супернику. Гра проходила у напруженій боротьбі, моментами складалося враження, що на майданчику зустрічаються команди рівні за класом. Та все ж досвід та зіграність багаторазового чемпіона та володаря Кубка України, «Локомотива», далася взнаки. Рахунки, зокрема, по першій та третій партіях засвідчили про те, що лубенці здатні майже на рівних протистояти грізному супернику. Так у третій партії за рахунку 17:17 у «Фаворита» навіть був шанс схилити шальки терезів на свою користь. У це повірили і вболівальники, шалено підтримуючи своїх улюбленців. Проте, сподівання на перемогу над харків’янами у нас залишаються на найближче майбутнє.

У підсумку зустріч закінчилася з рахунком – 3:0 (25:20, 25:15, 25:20) на користь гостей. В іншому поєдинку вінницький «Міцний горішок» переграв «Новатор» з Хмельницького – 3:1. Це дає сподівання «Фавориту» у разі перемоги у матчі останнього туру на вихід до наступного етапу Кубка України.

У своєму коментарі щодо звітного поєдинку заслужений тренер України з волейболу Анатолій Офат зазначив, що «Фаворит» сьогодні зіграв по своїх можливостях. Адже «Локомотив» це команда, де чітко вибудуваний процес підготовки волейболістів ще з юнацького віку. На Полтавщині такий процес ще в стадії становлення.
«Наше головне завдання на даному етапі, награти основний склад з чітким малюнком гри, адже на сьогодні продовжується процес становлення» – розповів досвідчений гравець «Фаворита» Олександр Новгородченко. – «З таким потенціалом команда здатна у чемпіонаті України потрапити до трійки призерів»


Відео програми \”5 хвилин спорту\” каналу ІРТ-Полтава

Впевнена перемога над \”Новатором\”

У заключному матчі лубенська волейбольна команда «Фаворит» і у всіх трьох партіях перемогла хмельницьку команду «Новатор».
– Ускладі були лише гравці основного складу, – розповів Сергій Дяков, гравець ВК «Фаворит». – Тому  не було важко обіграти хмельницьку команду. Ці суперники дуже своєрідні, з хорошою підтримкою вболівальників, але нам вдалося показати класну гру.


Відео програми \”5 хвилин спорту\” каналу ІРТ-Полтава

Погода