Першість Полтавщини - 03-05-2012, 06:05 - sasa 178

ФК \”Карлівка\” хоче до другої ліги

ФК \”Карлівка\” хоче до другої ліги

Днями президент ПФЛ Мілетій Бальчос повернувся з робочої поїздки до міст-осередків футбольних клубів Полтавської області. Так, Бальчос ознайомився із станом справ ФК «Полтава» з однойменного міста. Окрім цього, на запрошення засновника клубу Андрія Олексійовича Сокола Мілетій Володимирович відвідав футбольний клуб з міста Карловка, який може у майбутньому стати одним із кандидатів на вступ до Професіональної футбольної ліги. 

У Полтаві Мілетій Бальчос також ознайомився з інфраструктурою футбольного клубу та прокоментував побачене наступним чином:

«Я глибоко переконаний, що діяльність керівництва клубу «Полтава» та особливо його президента Леоніда Соболева здатна підняти цей клуб на якісно  новий рівень. Наразі створено всі умови для його успішного функціонування. Без зайвих лестощів та перебільшень можу сказати, що стадіони, побачені у Дніпродзержинську та Полтаві є дійсно одними з кращих у другій лізі. На завершальній стадії знаходиться будівництво навчально-тренувальної бази футбольного клубу, що розташована в екологічно чистому місці за межами Полтави. На її території – два футбольних поля стандартних розмірів зі штучним та натуральним покривами, будується трибуна з пластиковими сидіннями на 500 місць та майданчик для пляжного футболу. Інфраструктурний комплекс включає  в себе чотириповерховий житловий комплекс, де є кімнати для проживання футболістів, басейн, сауна, медичний кабінет та кімнати для відпочинку. А в центрі Полтави наразі будується клубний  чотиризірковий готель, в якому розміщуватимуться команди клубів-гостей».

 

Мілетій Володимирович також відвідав футбольний клуб з Карловки, який наразі виступає у першостях Полтавської області. Як згадувалося вище, його керівництво має намір долучити клуб до змагань, що проводяться під егідою ПФЛ. За словами Мілетія Володимировича, у місті з 16-тисячним населенням будується сучасний стадіон, розрахований на 2 500 місць,  газон з натуральним покривом, є електронне табло. В інфраструктурному розташуванні клубу – готель для прийому команд-гостей. Провівши зустріч із засновником клубу, Мілетій Бальчос висловив надію, що клуб з Карловки зможе стати реальним претендентом виконати всі умови процедури атестування на невдовзі долучиться до змагань ПФЛ.

 

ПФЛ

Погода