Аматори - 08-08-2013, 07:08 - sasa 182

ФК Лубни: перемога + бійка у Гребінці

ФК Лубни: перемога + бійка у Гребінці

У рамках підготовки до другого кола першості Полтавщини з футболу ФК «Лубни» провів черговий поєдинок футбольного «Турніру чотирьох», присвяченого Дню залізничника. Нагадаю, що у змаганнях беруть участь команди «Європа» (Прилуки), «Локомотив» (Гребінка), ФК «Лубни» і ФК «Ніжин».

У Гребінці підопічні лубенського тренера Анатолія Гришановича грали проти місцевих залізничників і перемогли з рахунком 3:1. Експериментальний склад лубенців був таким: Рябуха, Гришанович (Величко), Петришин, Печарський, Ламіне (Петренко), Бараннік, Козлов, Ебенгу (новачок), Сергієнко, Реутов, Голов’як (новачок). У переможців два голи провів новачок команди і один камерунець Арнольд Ебенгу, а в господарів – Андрій Дюжов. Слід відзначити, що цей матч не був дограним до фінального свистка через бійку на футбольному полі між гравцями. А все почалося з того, що «восходящая звезда» футболу, яка грає у вищоліговому «Темпі» з Градизька, Валентин Шевченко прямо двома ногами завдав удару захиснику лубенської команди Олександру Печарському, який до цього прикрого моменту не допускав форварда до воріт гостей, вправно виконуючи свої обов’язки. Далі «пішла» бійка і обидві команди завершили гру, а рахунок залишився беззмінним – 3:1 на користь ФК «Лубни», який вийшов у лідери залізничного «Турніру чотирьох» і через декілька днів зіграє останній матч проти ФК «Ніжин».

 

Ось що сказав після матчу тренер ФК «Лубни» Анатолій Гришанович:

– Продовжуємо свій навчально-тренувальний збір перед другим колом чемпіонату області. Він складається з двох тренувань: вранці – кросова підготовка гравців з елементами фізичної витривалості , ввечері – тренування на футбольному газоні з відпрацюваннями ударів, тактико-технічних дій та прийомів. Сьогодні у футболі складається така ситуація, що «всі біжать за грошима» і це закономірне явище нашого скрутного часу. За відсутністю достатніх коштів з міського бюджету, мені приходиться мати справу з молодими, але перспективними гравцями, серед яких мало корінних лубенців. Надію покладаю на 17-18-річних: Сергія Рябуху, Максима Козлова, Владислава Петришина, Олександра Печарського, Василя Голов’яка, Ігоря Реутова, Дмитра Петренка та інших молодих гравців. 

У планах команди: нормально завершити навчально-тренувальний збір, успішно дограти у «Турнірі чотирьох», провести у Петрівцях контрольний поєдинок 18 серпня з командою «Олімпія» (Савинці), в яких потрібно награвати основний склад. Далі ще зіграємо декілька товариських матчів і вже 1 вересня старт у чемпіонаті. До речі, у нашій першоліговій групі «А» з другого кола додається ще одна команда – «Зеніт» (Калайдинці) Лубенського району. Отже, друга половина змагань буде ще цікавішою, адже зенітівці «потріпають нерви» любій команді. Щодо матчу у Гребінці, то ми мали незначну перевагу, яка втілилася у забиті м’ячі, і заслужено перемогли. Прикро лише, що є такі ще молоді, але «зіркові футболісти», які у простому матчі наносять не потрібних травм своїм колегам…

Юрій КЛИМЧЕНКО

 

Масштабные модели в Украине

Погода