Першість Полтавщини - 03-06-2012, 09:06 - sasa 159

ФК \”Лубни\”: важка перемога над аутсайдером

ФК \”Лубни\”: важка перемога над аутсайдером

ФК «Лубни» – «Колос» (Кобеляки) 3:2 (2:2).
Лубни. Стадіон «Центральний». +20С. 265 глядачів.
Судді: С. Ляшенко, Ю. Надутік. В. Якименко (усі – Миргород).
Делегат-інспектор: С. Ігнатенко (Миргород).
 ФК «Лубни»: Болюх, Гришанович, Величко (Бойко, 81),  Бараннік, Загоруйко, Козлов, Шевченко, Головко (Гайдук, 64), Сергієнко, Загородній, Хоменко. Тренер: А. Гришанович. 
«Колос»: Миронов, Немченко, С. Лупінос (Колінько, 34), Волочай, Солошенко, І. Лупінос (Терешонок, 88), Александров, Саріксян, Кошман (Залов. 65), Бажан, Постольник (Мунько, 71). Тренер: О. Янковський.
Голи: І. Лупінос (2, 35) – Сергієнко (15, 27), Шевченко (82, з пенальті).
Попередження: Головко.
Юнаки: 1:2.

Цей матч викликав неабиякий інтерес любителів футболу Лубен. Адже він був зіграний вперше цього року на головній спортивній арені міста – стадіоні «Центральний» та ще й лубенській команді, як кажуть, «вже нікуди відступати». Щоб вести подальшу боротьбу за нагроди цьогорічного чемпіонату потрібно було в будь-якому разі перемагати явного аутсайдера змагань кобеляцький «Колос».

 

Зазначу, що після поєдинку в Кобеляках у минулого туру, коли колосівці несподівано були розгромлені СК «Полтава» 0:6, склалося певне двояке враження про футбольний колектив, який очолюють у Кобеляках Віктор Детюк і Олександр Янковський. В Лубнах гості були злагодженою і добротною командою, здатною «потріпати нерви» любому учаснику «Прем’єр-ліги». Так воно і сталося. Вже на 2 хвилині після чудової передачі і прострілу відкриває рахунок юний Ілля Лупінос – 1:0 повели гості. Далі двічі поспіль забивав півзахисник господарів Сергій Сергієнко, якого так не вистачало (травма) лубенській команді у минулому «првальному» турі проти «Глобиного».

 

До речі, проти кобеляцької команди з різних причин цього дня не грали основні гравці лубенської команди – Роман Литвин, Андрій Горячев, Дмитро Нечипоренко, Олександр Шоха і Євген Макаренко. Але, все ж, гості зрівнюють рахунок після влучного удару знову ж таки Іллі Лупіноса, який у цьому поєдинку разом з Олегом Бажаном і Олександром Александровим були карщими у команді гостей. А кульмінацією матчу стало закінчення цього цікавого і напруженого протистояння – на 82 хвилині збивають у штрафній невтомного Віталія Шевченка, який обвів двох захисників суперників. Сам потерпілий влучно і сильно пробиває пенальті – 3:2 на користь ФК «Лубни».

Юрій КЛИМЧЕНКО                                   

Погода