- 22-02-2013, 07:02 - sasa 188

ФК \”Полтава-2-Карлівка\” другий збір завершив перемогою

ФК \”Полтава-2-Карлівка\” другий збір завершив перемогою

ФК «Полтава-2-Карлівка» – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – 2:0 (2:0)

Кривий (23 хв., 39 хв.).

ФК «Полтава-2-Карлівка»: Вітів (новачок, 46 хв., Яковченко, 68 хв.), Богомаз, Поляниця, Обревко, Полуницький, Коваленко, новачок, Марченко (Масюк, 24 хв.), новачок, Кривий (Гриценко, 69 хв.), новачок (Фоміч, 46 хв.).

22 лютого. Стадіон НТБ ФК «Полтава»

 

В останній день другого збору гравці ФК «Полтава-2-Карлівка» провели спаринг із земляками з Комсомольська, у керма яких нещодавно став відомий фахівець Ігор Жабченко. Тож, гірники намагалися сподобатися своєму новому наставнику, але їхні старання виявилися марними, адже господарі були набагато сильнішими.

 

Протягом 90 хвилин ігрова й територіальна перевага була на стороні полтавців, які з кожним матчем набирають оберти. Малюнок гри команди змінився на краще з появою в стартовому складі Єгора Коваленка, який відновився після травми. Саме після його навісу зі штрафного й було відкрито рахунок – на верхову передачу відгукнувся Кривий і головою спрямував м’яча в сітку воріт. А наприкінці першого тайму Максим оформив «дубль», забивши після помилки захисників красень-гол у дальній кут воріт.

 

Після перерви суперники комбінували, але рахунок гри так і не змінився. Тож, підопічні Андрія Зав’ялова з гарним настроєм пішли на триденний відпочинок. Команда збереться 26 лютого, а на початку березня відправиться на третій навчально-тренувальний збір до Криму, – інформує прес-служба ФК «Полтава-2-Карлівка».

Погода