ФК Полтава - 28-09-2012, 02:09 - sasa 155

ФК Полтава-2-Карлівка незабаром зіграє на новому стадіоні

ФК Полтава-2-Карлівка незабаром зіграє на новому стадіоні

21 вересня у Карлівці урочисто відкрили стадіон, на якому друга команда ФК «Полтава» проводитиме домашні матчі.

 

Після повної реконструкції, проведеної ТОВ АПК «Докучаєвські черноземи», арену не впізнати: встановлено 1300 пластикових сидінь, відремонтовано підтрибунні приміщення і що найголовніше – якості нового натурального  покриву ігрового поля можуть позаздрити навіть команди Прем’єр-ліги. «Нам дещо важкувато адаптуватися до гри на такому полі, адже здебільшого граємо на «городах», – так прокоментував домашню арену «Полтави-2-Карлівка» один з ветеранів київського «Динамо».

Відкриття стадіону приурочено до святкування 75-річчя Полтавської області та дня міста Карлівка. Привід більше ніж значимий, тому до карлівчан завітали і видатні футболісти минулих років, зокрема, динамівці – вихованці Полтавської області: Володимир Трошкін, Іван Шарій, Олександр Мелащенко, Сергій Мізін, Сергій Процюк, Валерій Черніков, Олександр Бойко, Юрій Ніколаєнко, Вадим Євтушенко. Разом з іншими гравцями під керівництвом Андрія Андрійовича Біби колишні динамівці провели матч із командою «Полтава-2-Карлівка», при цьому обігравши господарів із рахунком 3:5.

Після завершення матчу за значні особисті внески у розвиток футболу президент ПФЛ Мілетій Бальчос нагородив почесними грамотами ПФЛ ветеранів футболу м. Карлівка Сергія Сівова, Анатолія Озюменка, Володимира Тіщенка, Віктора Коваленка та Валерія Шохала. За розвиток футбольної інфраструктури у Карлівці Почесною відзнакою Професіональної футбольної ліги нагороджено трудовий колектив інвестора клубу ТОВ АПК «Докучаєвські черноземи».

«Цікаво, що у місті з 18-тисячним населенням у футбольному святі взяли участь близько 10 тисяч осіб, а це свідчить про зростаючий інтерес до спорту, зокрема, футболу. Варто зауважити, що «Полтава-2-Карлівка» є найбільш успішною командою у фінансово-матеріальному та спортивному плані, що доєдналася до когорти професіональних у сезоні 2012-2013 років. Подивіться на турнірну таблицю: клуб здатний дати бій старожилам ліги, а темпи розвитку інфраструктури дійсно вражають. Лише за півроку клуб отримав, можна сказати, новий стадіон, де проводитиме домашні матчі. До речі, заслуговує на всіляку повагу позиція керівника ТОВ АПК «Докучаєвські черноземи» Андрія Сокола, який не зупиняється на досягнутому, а поступово реалізує проект щодо збільшення кількості місць на стадіоні і подальшої розбудови спортивної інфраструктури клубу», – зазначив президент ПФЛ Мілетій Бальчос. 

 

ПФЛ

Погода