ФК Полтава - 19-06-2013, 05:06 - sasa 166

ФК Полтава-2-Карлівка змінює назву

ФК Полтава-2-Карлівка змінює назву

Ще не вщухли пристрасті від минулого чемпіонату, а на порозі вже новий сезон, який заплановано розпочати 14 липня. Команди посилено готуються до футбольних баталій, як завжди, очікуючи чогось нового.

Не є винятком і наші земляки із ФК «Карлівка», які у 2012 році започаткували нову сторінку в історії клубу, ставши учасником всеукраїнських змагань. Виступ карлівчан можна вважати успішним, адже підсумкове четверте (а в зведеній таблиці команд II ліги – шосте) місце в своїй групі є, як для дебютанта, непоганим результатом. Хоча могли виступити й набагато краще, адже по грі підопічні Андрія Зав’ялова протягом сезону не поступалися практично нікому. Про виступ команди, про зміни в складі та завдання на майбутнє говорив на загальних зборах колективу, що відбулися цими днями, і президент футбольного клубу Андрій Сокіл. Він подякував футболістам за самовіддачу на футбольному полі, за їхнє ставлення до гри, але наголосив і на тому, що завдання (I-II місце в групі), яке керівництво ставило перед командою на початку другого етапу змагань, залишилося не виконаним.

Щодо змін у колективі, то вони значні й, можливо для когось, дещо несподівані. З ряду об’єктивних і суб’єктивних причин не буде продовжено контракти (ці футболісти вже залишили розташування команди) із воротарями Ігорем Вітівим і Дмитром Яковченком, а також Андрієм Поляницею, Дмитром Плієвим, Олександром Обревком і Костянтином Марченком. А Дмитро Добрянський, Олексій Зозуля й Длявер Нурідінов будуть виступати за першоліговий ФК «Полтава». Натомість, є вже й поповнення – до команди прийшли воротар Роман Чумак (у минулому чемпіонаті виступав за свердловський «Шахтар»), а також нападник Євген Співак – колишній партнер по нападу Ігоря Фоміча. У 2012 році обидва гравці ще разом виступали у складі слов’янської команди «Словхліб» із Донеччини. Тепер же доля звела хлопців у Карлівці.

Фото и видео съёмка на свадьбах. Клипарты для Photoshop, виньетки и шаблоны, текстуры,  фотоальбомы,  этикетки в векторе, фоны, кисти – все для профессиональной работы с графикой

19 червня футболісти ФК «Карлівка» вийшли із тижневої відпустки. Протягом двох днів вони пройдуть медичне обстеження, а вже 21 червня на них чекає й перша гра. Підопічні Андрія Зав’ялова проведуть «двохсторонку», в якій приймуть участь і близько десятка гравців, що приїдуть на перегляд – серед них і кілька потенційних новачків команди. Заплановано й кілька спарингів. 27 червня карлівчани у Сумах зіграють проти однойменного першолігового ПФК «Суми», а 29 червня у Полтаві – проти молодіжного складу ФК «Ворскла» (ще один поєдинок, можливо, відбудеться 24 червня).

Нагадаємо, що в наступному сезоні карлівчани виступатимуть самостійно у новому статусі, як ФК «Карлівка». 14 червня у Федерації футболу України вони отримали ліцензію, а вже завтра, 20 червня, у ПФЛ України відбудеться засідання Центральної Ради, де остаточно буде розставлено всі крапки над «і». На зібранні затвердять також склад учасників першої та другої ліг, а також систему проведення змагань. Планується об’єднати команди другої ліги (дві групи) в одну, де будуть виступати орієнтовно 20-22 команди. Тож, почекаємо до завтра. А ФК «Карлівка» в добру путь!

Андрій ГОНЧАРЕНКО,  прес-служба ФК «Карлівка»

Погода