ФК Полтава - 21-05-2012, 01:05 - sasa 163

ФК \”Полтава\”: до першої ліги через Хмельницький

ФК \”Полтава\”: до першої ліги через Хмельницький

Для ФК “Полтава” настає час істини

Підопічним Анатолія Безсмертного залишається зробити лише один крок до першої ліги. Для цього “містянам” в заключному турі потрібно перемогти у Запоріжжі “Металург-2” і вже в липні ФК “Полтава” може стартувати в турнірі команд першої української ліги. До речі, основний конкурент полтавців ― краматорський “Авангард”, який відстає всього на одне очко, приймає вдома в останньому турі дніпродзержинську “Сталь”.

А що чекає, “Полтаву”, якщо вона не зможе посісти першу сходинку в групі “Б” другої ліги? Навіть тут у команди залишаються шанси поборотися за вихід до першої ліги. Для цього потрібно спочатку обіграти чернігівську “Десну”, яка посіла другу сходинку в групі “А”, а вже потім переможець цього поєдинку має зустрітися з 16-ю командою першої ліги. Тут ще не визначився невдаха, якому доведеться грати додатковий матч. Поки посісти 16 рядок у турнірній таблиці за два тури до завершення можуть “Миколаїв”, “Одеса”, вінницька “Нива” та армянський “Титан”.

До речі, згідно з рішенням Адміністрації ПФЛ, матчі етапу плей-оф за право виступати у першій лізі в сезоні 2012-2013 років проводитимуться на стадіоні «Поділля» у  Хмельницькому о 18 годині 30 травня та о 17 годині 3 червня 2012 року. На цьому ж стадіоні 2 червня 2012 року відбудеться матч за звання чемпіона України серед команд клубів другої ліги сезону 2011-2012 років, початок о 17:00.

Отже, після завершення чемпіонату на “Полтаву” чекає шлях до міста Хмельницький: або грати за звання чемпіона другої ліги з “Сумами”, або боротися далі за першу лігу.

Погода