ФК Полтава - 21-10-2013, 12:10 - sasa 171

ФК Полтава може знятися з чемпіонату вже сьогодні

ФК Полтава може знятися з чемпіонату вже сьогодні

Сьогодні, 21 жовтня, має вирішитися питання щодо подальшої долі полтавського клубу

На офіційному сайті містян ще напередодні гри 15 туру першої ліги проти УкрАгроКому з\’явилося повідомлення про те, що подальша доля клубу зважаючи на упереджене, на думку президента полтавського клубу Леоніда Соболєва, суддівство та рішення КДК ФФУ, прийнятого минулого четвера, знаходиться під питанням. Сам власник ФК Полтава висловив думку про те, що «КДК продовжує всій Україні доводити свою повну некомпетентність рішень до нашої команди і тим більше до мене, як президенту клубу». За офіційною інформацією, дисциплінарний орган ФФУ покарав полтавців за «використання нецензурних виразів на адресу арбітра в перерві матчу 14- го туру чемпіонату першої ліги ФК Полтава –  Геліос, при цьому було прийнято рішення президенту полтавського клубу Соболєву заборонити відвідування чотирьох наступних матчів команди і оштрафувати на 15 тисяч гривень…».

 

Леонід Давидович відкрито звинуватив суддів у тому, що ті відверто підіграють суперникам полтавців. На післяматчевій прес-конференції в Олександрії після гри з УкАгроКомом Соболєв заявив, використовуючи гучний зв\’язок телефону головного тренера Іллі Близнюка, про те, що збирається зняти команду з другого кола першості України серед команд першої ліги уже в понеділок…

Нагадуємо, що і раніше президент полтавців неодноразово заявляв про зняття команди з чемпіонату. Але згодом  здоровий ґлузд переборював емоції і команда продовжували виступи. Як буде цього разу?

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода