ФК Полтава - 26-06-2012, 09:06 - sasa 162

ФК \”Полтава\”: перша перемога в міжсезоння

ФК \”Полтава\”: перша перемога в міжсезоння

ФК Полтава – Гірник-Спорт – 2:1

 

Не так давно ці команди зустрічалися між собою в рамках турніру в другій лізі. Тоді полтавці перемогли з аналогічним рахунком. Але наразі підтекст матчу інший, обидві команди переглядають новачків, однак, і ця гра за напруженням виходила за рамки товариської.

Склад \”Полтави\” 1-го тайму був близький до того, який переміг у другій лізі: Кучинський (новачок, 30), Зозуля, Даценко, новачок, Черник, Обревко, Даньків, Бессалов, Зеленевіч (новачок, 32), Сірик, Радіонов (новачок, 30). І досить швидко господарі повели в рахунку. Спочатку Сірик заробив штрафний, після якого полтавці подали кутовий. З нього і забив головою Радіонов, опинившись найспритнішим. Йшла 7-я хвилина.

Але недовго раділи господарі, вже в першій після пропущеного гола атаці, вже гірники отримують право на кутовий. Тепер вже полтавські футболісти не зуміли вибити поданий м\’яч і дали можливість нанести точний удар гравцю гостей.

До кінця тайму перевага була за \”Полтавою\”, але гострих моментів біля воріт \”гірників\” практично не виникало. А ось чого було в достатку, так це жорстких стиків і всіляких єдиноборств. Як підсумок, відразу два гравця полтавської команди і один з комсомольської не змогли дограти поєдинок до кінця.

 

Після перерви перевага \”Полтави\” було ще відчутніше. Склад 2-го тайму складався здебільшого з тих футболістів, які приїхали на перегляд + Момот і Нурідінов. Останній і забив переможний гол зі штрафного на 76-й хвилині. Майже відразу ж містяни могли забити ще, але в цій ситуації Нурідінов замість передачі партнерам пробив по воротах сам і неточно. А ще був вихід сам на сам, в якому свою команду виручив воротар \”Гірника-Спорт\”. Коли ж і він був безсилий, його підстрахував захисник, підставивши під удар Бобаля, повідомляє прес-служба \”Полтави\”.

Погода