ФК Полтава - 25-06-2015, 12:06 - sasa 170

ФК Полтава зіграв внічию з лідером чемпіонату Полтавщини

ФК Полтава зіграв внічию з лідером чемпіонату Полтавщини

ФК Полтава провела перший спаринг у міжсезоння. Першим суперником команди Федорчука став лідер чемпіонату Полтавщини – ФК Рокита.

Незважаючи на свій аматорський статус, футболісти Рокити проявили характер і дали бій амбітному клубу з першої ліги. Уже наприкінці першої десятихвилинки аматори відкрили рахунок зустрічі: голкіпер місятн Артем Кулініч на виході не порозумівся із захисником своєї команди, цим скористався форвард «жовто-синіх» Андрій Воронкін, який відправив м\’яч у порожні ворота – 0:1.

Перевага в рахунку протрималося лише до кінця першого тайму. Вже на сорок першій хвилині полтавці зрівняли рахунок: Фаворов з льоту з-за меж штрафного майданчика пробив точно в дев\’ятку воріт Сауха – 1:1.

У другому таймі склад Полтави практично повністю змінився, на полі намагались проявити себе потенційні новачки клубу, але успіхом їх дії не увінчалися. За весь тайм футболісти створили мало моментів, щоб претендувати на перемогу, тому фінальний свисток арбітра зафіксував нічию з рахунком 1:1, – повідомляє прес-служба ФК Полтава.

 

У планах полтавців ще чотири контрольні поєдинки: 28 червня з Геліосом (Харків) на виїзді в Харкові, 5 липня – Гірник-Спорт (Комсомольськ), 8 липня – Кремінь (Кременчук), і на завершення зборів 11 липня ФК Полтава приймаіиме вдома – ПФК Суми.

Погода