ФК Полтава - 24-12-2010, 07:12 - sasa 154

ФК \”Полтава\”. Знову бути чи не бути?

ФК \”Полтава\”. Знову бути чи не бути?

Схоже, в історії клубу ФК "Полтава" поставлена крапка. От чи остаточна?

Пригадується цим літом президент клубу Леонід Соболєв вже говорив, що розпускає команду, але зрештою, як він сам висловився, на прохання уболівальників, заявив команду і запросивши навіть кількох відомих футболістів. Та схоже, цієї зими історія повторюється.

Усі гравці отримали на руки документи і зі статусом вільних агентів покинули Полтаву в пошуках нового місця роботи. Причина того, що клуб перестає існувати – відсутність підтримки у його головних спонсорів від міської та обласної влади, повідомляє football.ua.

Цікаво, що в той же день, в який стало відомо про зникнення клубу, новий мер міста Олександр Мамай на своїй прес-конференції повідомив, що керівники ФК "Полтава" зверталися до нього за допомогою, попросивши 30 тисяч гривень щомісяця. Мамай, за його словами, відповів відмовою, пояснивши свою позицію тим, що за ФК "Полтава" не виступає жодного полтавського гравеця і що він не збирається з міського бюджету фінансувати зарплати футболістам.

ФК "Полтава" завершив перше коло чемпіонату на другому місці, маючи завдання вийти до першої ліги. Цієї зими очікувався прихід до Полтави багатьох нових гравців. У прес-службі клубу офіційної інформації про ліквідацію команди поки не підтверджують, але лише тому, що поки не було сказано остаточного "ні" керівництвом ФК "Полтава". Нагадаємо, що в минулому чемпіонаті команда вже раз знімалася з першості, розпустивши всіх гравців, проте пізніше рішення було змінено. Невже цього разу – остаточно все

Погода