Першість Полтавщини - 01-10-2015, 09:10 - sasa 226

Фламінго перемагає Ворсклу і зберігає шанси на чемпіонство

Фламінго перемагає Ворсклу і зберігає шанси на чемпіонство

30 жовтня був зіграний останній матч 18 туру чемпіонату області серед команд вищої ліги. Комсомольський «Фламінго» після перемоги вийшов на третє місце змагань.

«Фламінго» (Комсомольськ) – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – 3:1

У матчі з аутсайдером вищолігових обласних перегонів, як і очікувалося, «Фламінго» легко переміг юних ворсклян. Як повідомив граючий тренер господарів Євген Слива, досить важко було команді налаштуватися до цього поєдинку, але досвід є досвід – фламінгівці перемогли гостей з рахунком 3:1. У переможців два голи провів Олексій Топор, який претендує на звання кращого бомбардира Вищої ліги, і ще один м’яч забив Антон Кухта. Лише за рахунку 3:0 і після численних замін підопічні тренера Вадима Касимова зуміли скоротити рахунок – 3:1.

Після цього матчу «Фламінго» виходить на чисте третє місце у турнірній таблиці і ще не втратила команда теоретичні шанси поборотися навіть за чемпіонство. Не пам’ятаю за останні роки таку яскраву боротьбу за чемпіонство і призові місця, на які за два тури чемпіонат претендують, щонайменше, п’ять команд. Далі все залежить від матчів: «Зеніт» – «Олімпія» (4 жовтня), ФК «Глобине» – ФК «Рокита» (3жовтня), «Динамо» – «Чайка» (3 жовтня), «Чайка» – «Фламінго» (17 жовтня), «Олімпія» – «Динамо» (17 жовтня), ФК «Лубни» – «Зеніт» (18 жовтня).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода