Футбол Полтавщини - 23-07-2013, 11:07 - sasa 212

Флеш рольові ігри – це спорт і захоплення

Флеш рольові ігри – це спорт і захоплення

Повна назва комп\’ютерних рольових ігор англійською мовою звучить як Computer Role-Playing Game, але частіше використовується в назві абревіатура CRPG або просто RPG.

Ця категорія flash ігор наразі переживає епоху свого розквіту і найвищої популярності серед користувачів. У рольових флеш іграх першим завданням є створення свого ігрового персонажу, який має ті чи інші риси характеру, якості, навички та вміння. Після створення персонажу з його допомогою гравець досліджує ігровий світ, поступово виконуючи різні завдання, набираючи очки і переходячи на більш високі рівні гри, яких може бути кілька десятків.

Особливо поширені флеш рольові ігри для двох онлайн, в яких одночасно можуть брати участь від декількох десятків до сотень або навіть тисяч гравців. Такі рольові ігри мають дуже складну будову і структуру, і за кількістю різних подій являє собою справжній паралельний світ, в який щодня занурюються мільйони гравців з усього світу.

В рольових іграх, зазвичай, гравець виступає в ролі воїна, наділеного декількома характеристиками, такими як сила, спритність і витривалість. Незмінною складовою рольових ігор, безсумнівно, є бої, за перемогу в яких персонаж отримує досвід, завдяки якому гравець \”прокачує\” свого персонажа і покращує його характеристики. Йому також належить подорожувати по світу RPG, розмовляючи з різними його мешканцями і виконувати їх завдання, за які він отримує нагороду або екіпіровку, наприклад, обладунки або зброю. Практично все як у спорт. Тому можна сказати, що флеш рольові ігри ― це спорт і захоплення.

Погода