Першість Полтавщини - 04-05-2015, 07:05 - sasa 193

Фортуна і Вікторія \”луплять\” по п\’ять

Фортуна і Вікторія \”луплять\” по п\’ять

На футбольних полях Полтавщини пройшли шість поєдинків другого туру чемпіонату області серед команд першої ліги. Відзначимо впевнені перемоги над своїми суперниками «Вікторії» з Первозванівки і «Фортуни» з Кейбалівки.

Група «А»

«Фортуна» (Кейбалівка) – «Інститут сої» (Глобине) 5:2. Юнаки: 3:0.
Цей домашній матч не визвав ніяких перешкод фавориту групи «А» і вони впевнено здобули чергову перемогу з великим рахунком. У переможців тричі відзначився Андрій Букша і ще голи провели Сергій Гайдук і Олександр Семенов.

«Локомотив» (Гребінка) – ФК «Миргород» 1:1. Юнаки: 2:1.
Вже на першій хвилині матчу відзначилися голом гості – м’яч забив Денис Василенко. Позавершенні першого тайму зрівняв рахунок досвідчений гребінківчанин Олександр Забіла.

«Світанок» (Заріг) – ФК «Хорол» 1:1. Юнаки: 0:2.
Поєдинок пройшов в райцентрі Оржиця і завершився бойовою нічиєю. У господарів м’яч забив на 32 хвилині Володимир Ярмоленко, а потім зрівняв рахунок ударом з одинадцятиметрової позначки хорольчанин Олександр Волошин.

Команда «Харчовик» (Червонозаводське) була вільна від ігор.

 

Турнірне становище та календар >>>

Група «Б»

«Ворскла-Газовик» (Опішня) – ФК «Карлівка) 2:1. Юнаки: 1:7.
Матч пройшов з перемінним успіхом. Але завершився мінімальною перемогою господарів завдяки двом влучним ударам Володимира Олефіра і Олександра Донця.

«Вікторія» (Первозванівка) – «Стандарт» (Нові Санжари) 5:1. Юнаки: 2:2.
Ця зустріч пройшла за відчутної переваги господарів, які втілили її у забиті м’ячі. Голами відзначилися Олександр Мізік, Олександр Тупік, Владислав Ладигін і Дмитро Тупік. Ще один м’яч «зрізали» у свої ворота гості.

«Псел» (Гадяч) – «Дукат» (Селещина) 1:2. Юнаки: 6:2.
Це вже друга перемога дукатівців, які на сьгогодні є лідерами групи «Б». У переможців голами відзначилися два Віталія – Черненко і Сидоренко. У господарів м’яч престижу забив Олександр Остроушко.

Команда «Маяк» (Котельва) була вільна від ігор.

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода