Першість Полтавщини - 12-05-2014, 01:05 - sasa 157

Фортуна втрачає очки

Фортуна втрачає очки

У неділю, 11 квітня, зіграні матчі третього туру чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд першолігової групи «А» і сьогодні не обійшлося без сенсацій.

«Локомотив» (Гребінка) – «Світанок» (Заріг) 3:0

Тут була перевага на стороні вихованців тренера залізничників Сергія Симоненка, які втілили її у забиті м’ячі. Відзначилися голами Мирослав Гетьман, Богдан Шевченко і юний Олексій Луценко. Юнаки: 2:0.

ФК «Хорол» – «Харчовик» (Червонозаводське) 2:2

Місцеві хорольчани дали справжній бій сильнішому за складом «Харчовику» і зуміли добитися нічийного бойового результату – 2:2. Угосподарів голи провели Леонід Плема і Валерій Похил, а у гостей – двічі відзначився Андрій Батрак. Юнаки: 0:1.
ФК «Миргород» – «Фортуна» (Кейбалівка) 3:3

Найбільше м’ячів (6) було забито у 12 за ліком матчі, який був заграний у курортному Миргороді. Тут підопічні наставника миргородців Анатолія Супруненка просто здивували представників інших першолігових команд остаточним результатом поєдинку. Та ще й потрібно довести до любителів футболу, що після першого тайму господарі ще й вели з рахунком 2:1. Це ще раз доводить, що футбол – непередбачуваний заздалегідь вид спорту, за що всі ми його і любимо. У миргородців м’ячі забивали Олександр Назаренко і Денис Соболєв, а у гостей – Віталій Перетятько та Олександр Кіріченко (два голи у ворота миргородців і один – у свої…). Нічия – 3:3 і перша несподівана втрата очок команди з Пирятинщини. Юнаки: 2:1.

«Зеніт» (Калайдинці) – «Прогрейн» (Глобине) 3:0
Юнаки: 13:0.

Турнірне становище і календар змагань >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода