- 05-04-2013, 05:04 - sasa 198

Футбольний рефері став кращим хокеїстом

Футбольний рефері став кращим хокеїстом

Завершуються обласні змагання з хокею – відкритий розіграш Кубка Кременчука

Нещодавно у кременчуцькому льодовому палаці «Айсберг» пройшли чвертьфінальні серії поєдинків «плей-офф». Лубенський ХК «Лубни» боровся за вихід до півфіналу (матчі до двох перемог) з командою ХК «Кальвадос» (Полтава). У першій зустрічі лубенці перемогли з рахунком 5:4, а у другій поступилися – 2:5.

Напружено пройшов вирішальний третій поєдинок: за 24 секунди до його завершення рахунок став нічийним – 6:6 (зрівняли його лубенці). Гра була переведена в овер-тайм. І в ньому переможну шайбу закинули полтавці – 7:6 на їх користь і «Кальвадос» в 1/2 фіналу, де зустрінеться з кременчуцьким ХК «Кремінь».

Результати інших чвертьфінальних матчів: ХК «Фізкультурник» (Кременчук) – ХК «Метеор» (Кременчук) 1:4, 3:2, 4:2; ХК «Кремінь» (Кременчук) – ХК «Кременчук-JR» (Кременчук) 2:3, 5:3, 7:3. У іншому півфіналі зустрінуться ХК «Кременчук» і ХК «Фізкультурник». Кубкові хокейні баталії ще не завершилися, але стало відомо, що кращим голкіпером змагань став лубенець Олександр Кулик, відомий в області футбольний рефері і воротар.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода