Волейбол - 03-12-2011, 09:12 - sasa 166

Футболісти ФК \”Лубни\” – чемпіони… з волейболу

Футболісти ФК \”Лубни\” – чемпіони… з волейболу

У спортзалі Лубенської ДЮСШ п’ять днів тривав чемпіонат Лубен з волейболу серед чоловіків, присвячений Дню української армії.

 

У змаганнях, які проводились під патронатом міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму, боротьбу вели 5 команд (грали в одне коло до двох перемог). Пропонуємо технічні дані ігор: «Макар і К» – «Школа № 2» 2:0, «Шліфверст» – «Комсомолець» 1:2, «Медик» – «Макар і К» 0:2, «Шліфверст» – «Макар і К» 0:2, «Медик» – «Школа № 2» 2:0, «Комсомолець» – «Школа № 2» 2:0, «Медик» – «Шліфверст» 2:0, «Комсомолець» – «Макар і К» 1:2, «Школа № 2» – «Шліфверст» 0:2, «Комсомолець» – «Медик» 2:0. Отже, за тур до завершення змагань чемпіонами міста стали волейболісти з команди «Макар і К», де роль капітана команди виконував голкіпер ФК «Лубни» Євген Макаренко. Переможне звання також виборювали Сергій Кириленко, Андрій Василенко, Сергій Бортнік, Вячеслав Сало, Микола Гайдук, Олександр Біленко, Олег Панкруша, Олександр Малініч, Олександр Шоха, Євген Четверіков, Сергій Пархоменко. Останні троє є також равцями срібого призера чемпіонату області з футболу.

 

Лише в останньому турі визначилися володарі «срібла» і «бронзи» чемпіонату. У протистоянні між «Медиком» і «Комсомольцем» перемогу у двох партіях святкували комсомольчани – 25:23 і 25:22 (капітан команди Ігор Павельчук). Бронзові нагороди дісталися волейбольному колективу, що представляв медичні заклади міста, який виводив на майданчик Іван Тузов. Четвертою стала команда, що представляла ПАТ «Шліфверст». Чемпіон і призери отримали кубки, медалі і грамоти. Володарями призів стали кращі гравці змагань. Це Олександр Біленко («Макар і К»), Юрій Тягній («Медик»), Руслан Гаврик («Комсомолець»), а також найстарший учасник чемпіонату 60-річний Микола Марченко з «Шліфверсту».

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода