Новини - 18-12-2009, 12:12 - sasa 191

Ігнатьєв став призером всеукраїнського конкурсу

Ігнатьєв став призером всеукраїнського конкурсу


Полтавська делегація побувала у Києві на генеральній асамблеї Національного олімпійського комітету України, де підбивалися підсумки роботи в 2009 році. Зокрема приємно повідомити, що за активну роботу по розбудові олімпійського руху Полтавське обласне відділення НОКУ на чолі з його президентом Олександром Удовіченком посіло сьоме місце.

За десять років існування відділення це його найвища відзнака. Це означає, що з наступного року збільшиться фінансування цієї громадської організації на спортивні заходи та адмінзатрати. Окрім того учень ЗОШ №2 м. Лохвиця Ярослав Ігнатьєв став призером всеукраїнського конкурсу «Спорт і література» у віковій категорії від 15 до 18 років. У своєму оповіданні Ярослав з власного досвіду регулярних занять різними видами спорту описав їх позитивний вплив на стан людини. Нашого талановитого школяра особисто нагороджував президент НОКУ Сергій Бубка.     

У лютому 2010 виповнюється десять років Полтавському обласному відділенню НОКУ. З цього приводу запланована низка спортивно-масових заходів.

Володимир СУЛИМЕНКО

Погода