Першість Полтавщини - 28-04-2009, 01:04 - sasa 271

Гоголеве знову перемагає

Гоголеве знову перемагає

Обласна першість поволі набирає ходи. Команди першої ліги у середу завершать матчі 3 туру, а команди другої ліги, які виступають в двох групах, розпочали свої змагання минулих вихідних. Отже, про все по порядку.

Перша ліга
3 тур
Лубни – Велика Багачка – 0:1 
Калюжний 5
Докладно

Колос К – Колос З – 2:3
Волочаєв 2, 30-пен. – ???
Докладно

Миргород – Пирятин – 1:2
Ніценко 90 – Букша 53, 58

Жоржівка – Гірник – 2:1
Дублем відзначився форвард господарів Геннадій Касьян.

Матчі «Молодь» – «Колос» Д та ДЮФШ Ворскла – Локомотив відбудуться 29 квітня.

Турнірне становище:

Друга ліга
Група «А»
Без особливих несподіванок пройшов стартовий тур першості у групі «А». Срібний призер минулого року гоголівська «Зоря», яка через фінансові проблеми не змогла заявитися у першій лізі, однак зберегла команду і тепер виступає у другій, розгромила вдома ФК «Шишаки» – 6:0. Дві лохвицькі команди – червонозаводський «Харчовик», який цього сезону зміг заявитися у турнірі та районна команда «Регал Петролеум», з однаковим рахунком 3:1 переграли відповідно зарігську «Зорю» та «Мрію» з Тополевого. Старі знайомі «Авангард» з Ярсесьок та хорольський «Металіст» виявляли сильнішого на полі першого. Мінімальну перемогу здобули авангардівці. Крім того, ще одні новачки змагань ФК «Решетилівка», в складі яких виступає чимало відомих футболістів з обласного центру мінімально здолали футболістів з Піщаного Кременчуцького району з оригінальною назвою «Че Ка» – 1:0. А один із лідерів минулого сезону «Темп» Градизьк із великим рахунком завдав поразки семенівському «Колосу» – 3:0.

1 тур

Харчовик – Зоря З – 3:1

Юнаки – 0:2

Докладно

Решетилівка – Че-Ка – 1:0
Юнаки – 7:1

Регал Петролеум – Мрія – 3:1

Юнаки – 4:1

Докладно

Авангард – Металіст – 1:0
Юнаки – 1:3

Темп – Колос С – 3:0
Юнаки – 3:0

Зоря Г – Шишаки – 6:0
Юнаки – 1:1

Група «Б»

Теж без несподіванок пройшли матчі й в групі «Б». Великі перемоги здобули футболісти «Карлівки», дейкалівської «Чайки» та Опішного. Карлівчани вдома розгромили не слабкий котелевський «Маяк» – 4:1, а футболісти з зіньківщини не залишили жодних шансів колись чемпіону області гадяцькому «Пслу» – 3:0. А ось опішненська «Ворскла-Газовик» 4:0 перемогла філенковську «Ниву». Крім того, свою першу перемогу в новому сезоні здобули футболісти досвідченого артемівського «Харчовика» над «Космосом» із Воскобійників – 1:0. Ще два матчі принесли нічийні рахунки. Машівський «Газовик» розійшовся без голів із новосанжарським «Стандартом», а новоутворена команда Диканьки – «Візит» 1:1 зіграла з ще одним дебютантом змагань «Нове життя» з села Андріївка Машівського району.

1 тур

Карлівка – Маяк – 4:1
Юнаки – 0:4

Газовик – Стандарт – 0:0
Юнаки – 1:0

Харчовик – Космос – 1:0
Юнаки – 2:0

Ворскла-Газовик – Нива – 4:0
Юнаки – 0:2

Чайка – Псел – 3:0
Юнаки – 2:3

Візит – Нове життя – 1:1
Юнаки – 0:3

Погода