Першість Полтавщини - 27-04-2011, 09:04 - sasa 196

Гольова фієрія у Миргороді

Гольова фієрія у Миргороді

27 квітня стартував новий чемпіонат області серед когорти найсильніших. У середу зіграно перші два поєдинки

 

У курортному місті місцевий «Миргород» приймав юнаків полтавської «Ворскли». На урочистому відкритті чемпіонату-2011 всіх присутніх привітав секретар Миргородської міської ради Костянтин Кирпосенко, який подарував комплект футбольних м’ячів місцевій команді. «Матч не реалізованих пенальті» – так можна охарактеризувати цей поєдинок. Судіть самі: вже на 22 хвилині рефері з Лубен Олександр Кулик призначає пенальті у ворота господарів, але його не реалізує полтавець Максим Ільчиш – його «бере» голкіпер миргородців Руслан Дмитрієв. За дві хвилини зі штрафного красень-гол проводить Олександр Овдієнко і 1:0 повів в рахунку ФК «Миргород». На 29-й хвилині гостям вдалося зрівняти рахунок – забитий м’яч в активі Олександра Пустовіта. Під завісу першого тайму Антон Яременко виводить полтавців вперед – 2:1.

 

На початку другої сорокап’ятихвилинки миргородець Олександр Назаренко зрівнює рахунок. Юні резервісти «Ворскли» могли на 67-й хвилині вийти вперед, але Максим Марусич не зумів чітко виконати одинадцятиметровий удар, який парирував юний голкіпер миргородців (1993 року народження), що вийшов на заміну, Максим Лисенко. Знову через дві хвилини подвоює лік своїм голам полтавець Антон Яременко – 3:2 на користь гостей. Але заключний ігровий час був на боці підопічних Миколи Крамаренка. Досвідчений Олександр Коломієць (колишній гравець ФК «Велика Багачка») ударом головою зрівнює рахунок, а крапку у голевому поєдинку ставить Сергій Халява, який чітко виконав пенальті – 4:3 на користь ФК «Миргород» і перша перемога у чемпіонаті.

Дещо по іншому сценарію проходив інший поєдинок у Пирятині, де місцевий ФК приймав команду «Молодь-Школа-інтернат № 1». Тут була протягом всієї зустрічі перевага господарів поля, які втілили її у забиті м’ячі. Перший гол у цьогорічному чемпіонаті провів пирятинець Юрій Дмитренко вже на 7-й хвилині матчу. Ще голами відзначалися Віталій Городчанін, Роман Кириченко, Віталій Панько і Руслан Курочка. В активі ФК «Пирятин» перші три очки у новому чемпіонаті. Інші команди першої ліги зіграють свої дебютні поєдинки 1 травня.

Результати матчів юнацьких складів:
ФК «Миргород» – ДЮФШ ФК «Ворскла» 1:3
ФК «Пирятин» – «Молодь-Школа-інтернат № 1» 1:2.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода