Першість Полтавщини - 21-09-2013, 09:09 - sasa 136

Гольове дербі у Глобиному

Гольове дербі у Глобиному

Учора і сьогодні зіграні матчі тринадцятого туру чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги, в якому центральним поєдинком було місцеве дербі між командами ФК «Глобине» і «Темп» (Градизьк).

«Динамо» (Решетилівка) – «Нове Життя» (Андріївка) 0:1.
За мінімальної переваги гості зуміли використати цей поєдинок на свою користь – єдиний і переможний гол в зустрічі провів на 71 хвилині Євген Левченко з подачі Ігоря Рукавиці.

ФК «Глобине» – «Темп» (Градизьк) 4:4
У «глобинському дербі» гравцями було забито рекордну кількість м’ячів – вісім. Цікаво, що чотири з них (по два у кожну команду) було реалізовано за допомогою пенальті. За господарів по два м’ячі забили Антон Оганесов, а за темпівців відзначалися Олександр Міславський, Валентин Шевченко, Ігор Орендаренко і Олексій Ларіонов. Зазначу, що спочатку у цьому напруженому поєдинку перемагали з рахунком 2:0 гості. Але всі отримали – Российские матрасы Орматек.

СК «Полтава» (Полтава) – «Псел-Райз» (Гадяч) 1:3.
Цей поєдинок пройшов у Копилах під Полтавою на штучному газоні. Дещо сильніша за класом гадяцька команда заслужено «взяла верх» у господарів. І знову забитими м’ячами відзначився ветеран полтавського футболу Андрій Зіпунніков – на його рахунку два влучні удари. Ще один гол за гостей провів Сергій Кузуб.

«Фламінго» (Комсомольськ) – «Колос» (Дмитрівка) 6:0.
Тут, у цьому матчі, було все: беззаперечна перевага господарів, злива голів на любий смак, видалення з поля голкіпера гостей, призначений пенальті, інспектування зустрічі самим Олександром Дігтярем, штучний газон, безкомпромісна боротьба на кожній частині футбольного поля. Юнаки: 3:1.

«Олімпія» (Савинці) – «Кремінь-КМФФ» (Кременчук)
Матч перенесений у зв’язку в участі миргородської команди у чемпіонаті України серед команд ВФСТ «Колос», яка, до речі, вийшла до фіналу, перемігши 2:0 команду з Дніпропетровщини. У фіналі, який пройде у Пирятині зустрінуться «Олімпія» (Савинці) – «Нібулон» (Гребінка). Початок матчу о 12.00.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода