Останні новини - 23-11-2010, 11:11 - sasa 157

Головко відпустить \”Ворсклу\” і \”Таврію\” на канікули

Головко відпустить \”Ворсклу\” і \”Таврію\” на канікули

Останній матч першої частини чемпіонату Прем\’єр-ліги між “Таврією” та “Ворсклою” обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром у полі Володимиром Головком із Дніпропетровська.

Цей рефері судив матчі основи “Ворскли” лише один раз. Трапилася ця подія в третьому турі поточного чемпіонату в Києві проти “Оболоні”. Тоді, як відомо, ворскляни перемогли ― 1:0. Головко ж обмежився лише двома попередженнями в бік біло-зелених. Цікаво, що свого часу досить багато матчі за участю “Ворскли” судив батько Головка ― Віктор.

Допомагатимуть судити матч у Сімферополі арбітри на лінії Анатолій Філевич зі Львова та В\’ячеслав Валуєв із Запоріжжя. Резервний арбітр, він же головний рефері зустрічі молодіжних складів ― Дмитро Жуков із Донецька. Делегат ФФУ ― Стефан Решко з Києва. Інспектор ― Михайло Сидор зі Львова.

Нагадаємо, що матч 19 туру між “Таврією” та “Ворсклою” відбудеться у суботу, 27 листопада, в Сімферополі на стадіоні “Локомотив”. Початок о 13 годині. Прямі трансляції поєдинку дивіться одразу на двох каналах: Першому національному та каналі “Футбол”.

Погода