Волейбол - 24-10-2010, 10:10 - sasa 134

Головне не впадати у відчай

Головне не впадати у відчай

Невдало розпочав дебютний сезон у чоловічій Суперлізі України лубенський СК «Фаворит», який після трьох турів замикає турнірну таблицю престижних змагань. Але президент клубу Володимир Дорош не впадає у відчай.

Спарені поєдинки третього туру лубенська команда проводила у Криму з досвідченою «Кримсодою» з Красноперекопська. В обох зустрічах гості не змогли нічого вдіяти проти старожила суперлігових перегонів. Лубенці поступилися кримчанам 0:3 і 0:3, але гідно тримали марку новачка престижних змагань.

Як зазначив президент СК «Фаворит» Володимир Дорош, нічого страшного у невдалому старті його команди у Суперлізі немає, адже колектив лише «притирається» серед еліти вітчизняного волейболу. І нічого дивного немає в тому, що лубенці поступилися спочатку чемпіону країни «Локомотиву», а сьогодні – віце-чемпіону. Ми не можемо від них вимагати того, що не реально, бо в молодій і перспективній команді є лише один гравець екстра-класу – Денис Зуй, ліберо, член національної збірної України. А основна задача колективу у дебютному сезоні – закріпитися у Суперлізі, демонструвати видовищну гру і робити ставку на наступний рік на перспективну молодь. До речі команду вже залишили Олекасндр Новгородченко і Олександр Рябко.

І головне для лубенських любителів волейболу: наступні поєдинки чемпіонату (5 тур) суперліговий «Фаворит» вперше гратиме у спортзалі Лубенської ДЮСШ проти команди «Локо-Експрес» (Харків). Початок ігор: 29 жовтня – 17.00 і 30 жовтня 12.00.

Інші поєдинки третього туру завершилися так:  
«Імпексагро Спорт Черкаси (Черкаси) – «Локомотив» (Харків) 3:1 і 0:3, «Будівельник-Динамо-Буковина» (Чернівці) – СВК «Буревісник»-ШВСМ (Чернігів) 3:0 і 3:0, ВСК «Юридична академія» (Харків) – «Локо-Експрес» (Харків) 2:3 і 3:2.

Погода