Першість Полтавщини - 06-04-2014, 10:04 - sasa 199

Грали суперники по вищій лізі

Грали суперники по вищій лізі

ФК «Рокита» – ФК «Лубни» 0:1 (0:0).
Товариський матч. Рокита. 6 квітня. Стадіон «Маяк». 125 глядачів. + 12С.
Судді: В. Чернишов, Є. Сухенко, Б. Пащенко (усі – Кременчук).
«Рокита»: Саух, Голованьов, О. Полтавець, М. Полтавець, Борисенко, Семука, Дяченко, Гришин, Прядко, Перетятько, Ткаченко. На заміну виходили: Словак, Онищенко, Верещака, Вовченко. Тренер: А. Северин.
«Лубни»: Потирайло, Ковтун, Куций, Богомаз, Захарченко, Печарський, Ламіне, Загоруйко, Ебенгу, Лавриненко, Топоровський. На заміну виходили: Рябуха, Романенко, Мандрика, Бойко, Гноєвий, Дзенку, Копаніцин, Марченко. Тренер: А. Гришанович.
Гол: Мандрика (61).

Цього дня у товариському матчі зустрілися на території футбольної Великобагачанщини учасники і суперники цьогорічного чемпіонату області серед команд Вищої ліги – лубенці і рокитнянці. За свідками очевидців, поєдинок пройшов у рівному руслі, хоча у першому таймі була не велика перевага гостей. Але вирішальний матчевий гол виконали лубенці – на 61 хвилині переможну крапку встановив гравець ФК «Лубни» і вихованець гадяцького футболу Станіслав Мандрика. Як зазначив тренер лубенців Анатолій Гришанович, він просто вражений за чудову гостинність місцевих організаторів цього контрольного поєдинку – в гарному стані на цей час  футбольне поле, теплі душові, харчування команди гостей, добрі відношення суперників. І все це завдяки теплому прийому представників ФК «Рокита», який очолює Микола Семука.

Результат ще одного товариського матчу: «Колос» (Кобеляки) – «Динамо» (Решетилівка) 3:2 (голи: Білокінь (18), Солошенко (51), Грубий (75) – Подробаха (3, 68).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода