Останні новини - 10-12-2010, 10:12 - Націоналіст 215

Григорій Ярмаш попрощався з полтавськими фанатами

Григорій Ярмаш

В одному з своїх інтерв’ю після підписання контракту з луганською «Зорею» екс-захисник полтавської «Ворскли» висловив сподівання, що йому ще вдасться попрощатися з уболівальниками команди, яка стала для нього рідною. І свого слова Григорій дотримав.

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Ворскла» відбулася прощальна зустріч Ярмаша з представниками фанатів «біло-зелених». Своє рішення щодо переходу в «Зорю» Григорій мотивував втратою місця у стартовому складі «Ворскли» і своїм бажанням грати, а не гріти лавку. Зміна обстановки, по словам Ярмаша, може стати додатковою мотивацією для покращення особистих спортивних результатів. Також новоспечений луганчанин відмітив, що «Зоря» запропонувала йому дещо кращі фінансові умови.

Григорій висловив жаль з приводу того, що йому доведеться покинути Полтаву й подякував усім уболівальникам, які попри все завжди приходили на стадіон підтримувати команду. Але обіцяв повернутися. Якщо не в якості гравця «Ворскли», то хоча б у гості.

Завершилася зустріч подарунками на згадку. Григорій улаштував автограф-сесію. Не залишилися в боргу й фанати, підготувавши для тепер уже екс-гравця «Ворскли» маленький сюрприз.

Погода